Oldal frissítése

Ludi összehajtogatható strandmedence

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ludi összehajtogatható strandmedence

A gyermeke szeret pancsolni  a vízben?  Vegye meg neki ezt a Ludi összehajtogatható medencét. A könnyű használatnak köszönhetően mindig magával viheti. Alkalmas a legkisebb gyerekeknek, akik vízben szeretnek játszani a strandon. Csak kaparjon egy kis gödröt a parti homokban, egyengesse el és helyezze bele a medencét. Vízzel való feltöltés a hozzá tartozó vizes tasakkal, a baba biztonságosan játszhat Ön mellett egész nap. A medencével együtt rögzítő csapokat, vizes tasakot, gereblyét, kanalat, tégelyeket, hálót és játékokat biztosítanak. A medence tisztítása egyszerű, csak öntsön ki a vizet, és hajtsa össze a cipzáras tokba, amelyben a medence kiszállításra került. A gyerekek nagyon élvezik fogják a szórakozást.

Főbb jellemzők

  • összehajtogatható medence a strandolásra
  • úszómedence, rögzítő csapok, víztasak, gereblye, lapát, 4 db egymásra rakható csésze, háló és 5 szórófejjel ellátott puhajáték halak és tengeri lények formájában
  • alkalmas 10 hónapos gyermekek számára

A medence belső méretei:  50 × 50 × 16 cm

A medence külső méretei: 72 × 72 × 16 cm

Hordozható táska méretei: 30 x 35 cm-es

 

Paraméterek

Medencék

Fajta Felfújható
Kód:  HRAkn0890
Termékszám:  3550839922020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05