Oldal frissítése

Ludi összecsukható sátor kocka alakú

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ludi összecsukható sátor kocka alakú

Elvarázsolja gyermekedet a színes golyók áradata? Mi lenne, ha otthon játszhatna velük? A Ludi gyermeksátrat egy biztonságos járókaként használhatod, amelyet a gyermek élvez. A nagy bejárati nyíláson minden kisgyerek biztonságosan bejut. A sátor részei a színes golyók, amelyeket a gyermekek annyira szeretnek. Más játékra nincs is szükség. Nyugodtan benne hagyhatod a gyermeket, mivel a sátor jól szellőzik a három nagy hálós ablaknak köszönhetően, tehát a friss levegő biztosítva van. 

A sátor főbb jellemzői

  • Hordozható, könnyű és szellős
  • Szellőző hálóból készült
  • A játék otthon és szabadtéren is használható
  • A színes gömbök a sátor részei
  • Egyszerű elrendezés ??és összeállítás
  • 10 hónapnál idősebb gyermekek számára megfelelő

Gyakorlatiasság mindenek felett

A sátor könnyű és egyszerűen hordozható. Minden bizonnyal tetszeni fog a könnyű összeállíthatóság - csak bontsd szét. És ha hétvégére a nagymamához mennétek, akinek nagy kertje van, csak tedd a sátrat a többi csomag mellé. Elegendő összehajtani a golyókkal együtt, és egy hordozható táskába rejteni. Ezután csak keresd meg a legjobb helyet a kertben, és hajtogasd szét a sátrat. A kicsik számára tökéletes gyerekszoba mindig Veletek utazhat!

A sátor mérete:
90 × 90 × 90 cm

Hordozható táska mérete:
40 x 43 cm

Ajánlott kor:
10 hónapos kortól alkalmas

A termék része:
színes golyókból álló készlet - 100 db

Kód:  HRAkn0912
Termékszám:  3550839928459
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20