Oldal frissítése

Ludi Nomad játszószőnyeg és UV-szűrős strandsátor

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Ludi Nomad játszószőnyeg és UV-szűrős strandsátor

A hordozható, összecsukható, játszószőnyegként is funkcionáló strandsátrat már újszülött kortól használhatják a gyerekek. Ötletes kialakítása védi a babát a nedvességtől, a hidegtől, a széltől és a napsugárzástól. Bármilyen felületre is helyezed, a baba mindig kényelmesen és biztonságban fekhet vagy ülhet benne, a sátortető pedig az UV-sugárzástól is megvédi. Az aljzat igazán multifunkciós, hiszen sekély vizű medencévé is átalakítható, amelyben a baba felfrissülhet a forró napokon. A sátor könnyen összecsukható, így egyszerűen kivihető a kertbe vagy a strandra. 

Legfontosabb jellemzők

  • Sátorként vagy medenceként is használható
  • Gyors és egyszerű felállítás és összecsukás
  • Tökéletes védelem a babának a hideg, a napsugárzás és az időjárási viszontagságok ellen
  • Praktikus csomagolásban
  • Egyszerű karbantartás
  • Újszülött kortól ajánlott

Figyelmeztetés

Soha ne hagyja gyermekét felügyelet nélkül. Hogy a lehető legjobban megvédje a babát a napsugárzástól, használjon további védőeszközöket, például kalapot, naptejet és napszemüveget.

 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0 éves kortól

Méretek

Hosszúság/mélység 90 cm
Szélesség 90 cm
Átmérő 90 cm
Kód:  HRAkn0925
Termékszám:  3550839922013

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20