Oldal frissítése

Ludi felfújható játéksátor

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Ludi felfújható játéksátor

A felfújható LUDI gyermeksátor elsősorban biztonságos járókaként szolgál csecsemők számára, idősebb gyermekeknek pedig vonzó mászóka lehet, végezetül pedig védelmet nyújt játék közben – külső és belső térben egyaránt. A játéksátor legnagyobb előnye a biztonság. A kúszásra szolgáló lyukaknak és a két nagy hálós ablaknak köszönhetően a belső tér jól szellőzik. A sátor alját felfújható matrac alkotja, így a gyermek mindig kényelmesen és melegben játszhat. A levegő kieresztése után helyezze vissza a sátort a dobozába, így az védve lesz a lehetséges sérülésektől. A könnyű doboz a sátorral együtt rendkívül egyszerűen szállítható.

Legfontosabb jellemzők

  • Felfújható, hordozható és könnyű
  • Biztonságos és jól szellőzik
  • A sátor alját felfújható matrac alkotja
  • Fém és éles elemek nélküli szerkezet
  • Véd a naptól és a széltől
  • Összeszerelése és szétszerelése könnyű
  • A gyermekek számára születésüktől kezdve alkalmas

Egyszerű összeszerelés

Mivel felfújható sátorról van szó, szerkezete nem tartalmaz fém, nehéz, kemény vagy éles elemeket, amelyek sérülést okozhatnak a gyermekeknek. Ennek a sátornak az üzembe helyezése nem igényel különösebb erőfeszítést. Állítsa fel az egyes falakat, majd fújja fel őket. Ezzel olyan „korlátokat” hoz létre, amelyek együttesen a sátor szilárd és stabil vázát alkotják.

A sátor méretei:
115 × 83 × 93 cm

A csomag mérete:
55 × 47 × 8,5 cm

Ajánlott kor:
a születéstől a 7. életévig

Tippünk:

A gyermekek a játékteret és a hangulatot is színesebbé tehetik színes labdákkal (nem részei a csomagolásnak).

Válasszon kínálatunkból – például:
Ludi színes labdák 75 db

 

 
Kód:  HRAkn0910
Termékszám:  3550839928411
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10