Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LOL Surprise Lil Sisters

4,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 090 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 2 940 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 2 780 Ft/db

LOL Surprise Lil Sisters

Fedezd fel ezt az aranyos rózsaszín meglepetést, amely a golyóban rejlik, és találd meg az egyik babát a L.O.L. Surprise nagy családjából. Tárd fel egyenként az egyes rétegeket, és találd ki, hogy melyik baba vár rád. Minden réteggel egy segítséget kapsz. Az első rétegben egy nagyítót találsz a kód megfejtésére, a második egy matrica a kóddal, a harmadik és a negyedik pedig kiegészítő a babának, amely a legutolsó rétegben rejtőzik. A következő meglepetést pedig víz segítségével fedheted fel. Magát a golyót táskaként is használhatod az egyes elemek tárolására. A játék gyermekeknek három éves kortól alkalmas.

A L.O.L. Surprise Lil Sisters figura legfontosabb tulajdonságai

  • A LOL babák kollekciójából
  • Rengeteg szórakozást kínál
  • A golyó meglepetést tartalmaz
  • Kiegészítőkkel együtt
  • A L.O.L. Surprise golyó táskaként is funkcionál
  • A termék gyermekeknek három éves kortól alkalmas

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif11059
Termékszám:  35051908371

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10