Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

L.O.L. Surprise Állatok

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Ha ennyit vásárolsz: 1 db 4 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 db 4 460 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 3 vagy több db 4 220 Ft/db

L.O.L. Surprise Állatok

Fedezd fel a labda belsejében rejtőző aranyos meglepetést, és találd meg az egyik állatot a nagy L.O.L. Surprise családból. Tárd fel fokozatosan az egyes rétegeket, és találd ki, hogy melyik állat vár rád. Miden egyes réteg, egy utalás. Az első réteg nagyítót kínál a kód megfejtéséhez, a második matricát egy titkos üzenettel, a harmadik-hatodik kiegészítőket rejt az utolsó rétegben megbújó állat számára. Egy újabb meglepetésre vízzel deríthetsz fényt, nedvesítsd be a kisállatot, és megtudhatod, hogy a tiéd sírni, pisilni, köpni vagy a színét változtatni képes. Keresd a különösen ritka homokot is, amely csillog. A labdát kézitáskaként használhatod az összes rész tárolására. A játék három évnél idősebb gyermekek számára alkalmas.

A L.O.L. Surprise Állatok figura fő jellemzői

  •  L.O.L. sorozatba tartozó termék
  • Rengeteg szórakozást kínál
  • A labda meglepetést rejt
  • Kiegészítők is tartoznak hozzá
  • A L.O.L. Suprise labda kézitáskaként szolgál
  • A termék három évesnél idősebb gyermekek számára alkalmas

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól
Kód:  HRAif11060
Termékszám:  35051908388

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20