Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack

A mágikus állatok legújabb sorozata a Littlest Pet Shop kisállatok egyedülálló kollekciójába tartozik, amelyek mosolyt csalnak minden kislány arcára. A Littlest Pet Shop Varázslatos állatok készlete 4 aranyos figurát tartalmaz egy különleges ötszögletű csomagolásban. Hogy melyik állatot rejti majd, az mindig meglepetés, 3 állat klasszikus méretű, egy pedig egy aranyos mini verzió. A figurák mellett a Littlest Pet Shop készlete tartalmaz még két dobókockát, egy mágikus segédletet és 4 varázs karikát, amelyet rögzíthetsz a hátizsákodra vagy a tolltartódra, vagy más Littlest Pet Shop készletekkel kombinálva készíthetsz belőle egy karkötőt is. A Littlest Pet Shop sorozata több mint 150 állatot tartalmaz, vajon sikerül mindet összegyűjtened?


A Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack főbb jellemzői

  • A Littlest Pet Shop Lucky Pets aranyos állatfigurák népszerű gyűjteménye minden kislányt megörvendeztet
  • Az állatok két méretben érkeznek - klasszikus és mini
  • A különleges Littlest Pet Shop Varázslatos állatok csomag 3 klasszikus és egy mini állatot, 2 dobókockát, 4 karikát és egy mágikus segédletet tartalmaz
  • Az állatok fajtája meglepetés
  • A medálokat rögzítheted egy táskára vagy tolltartóra, miután pedig összekapcsoltad azt más mágikus medálokkal, egy karkötőt kapsz
  • A segédlettel megtudhatod, mennyire mágikus az állatod
  • Tökéletes ajándék a Littlest Pet Shop kollekció rajongóinak
  • A készlet 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A Littlest Pet Shop Varázslatos állat készlet kicsomagolása szórakoztató

Egyetlen csomag még soha nem rejtett ennyire sok meglepetést! A Littlest Pet Shop új Lucky Pets kollekciója számos izgalmas pillanatot és szórakozást biztosít az egyedülálló ötszögletű csomagolásával. Az ötszög belsejében 4 igazán aranyos állat rejtőzik, amely az utolsó pillanatig meglepetés. Több mint 150 Littlest Pet Shop állat létezik a Hasbro jóvoltából - az összeset összegyűjtöd?

Sok kellemes meglepetés egy Littlest Pet Shop csomagban

A Littlest Pet Shop Lucky Pets készlete a 3 darab klasszikus méretű mágikus állat mellett rejt még egy még aranyosabb, mini verziót is. Emellett a gyermekek számíthatnak a 2 dobókockára is, amellyel kifejezhetik örömüket is. Tartalmaz még 4 mágikus medált is, amelyet bárhová felfüggeszthetsz vagy csodálatos karkötőt készíthetsz belőle más Littlest Pet Shop készletekkel kombinálva. Végül a készlet része még a mágikus segédlet, amivel megtudhatják, milyen ritkaság az állatuk. Lepd meg a kis hercegnődet a Littlest Pet Shop Varázslatos állatok multipack készletével, amellyel garantáltan nem fognak unatkozni.



Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 4 éves kortól

Játék magassága

Játék magassága 3 cm

Tulajdonságok

Fajta Állatkák
Használat Játékhoz
Tulajdonságok Mozgó fejjel
Figurák száma 4 db
Anyag Műanyag

Innen ismerheted

Téma Littlest Pet Shop

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  HRAps0419
Termékszám:  5010993619474
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15