Oldal frissítése

Little Tikes Víz asztal Szórófej gyár

4,9 7 értékelés
28 790 Ft

Little Tikes Víz asztal Szórófej gyár

A színes műanyag asztallal a gyerekek nagyon sokat szórakozhatnak. Az asztal számos lehetőséget kínál, és a cserélhető csöveknek és a végsapkáknak köszönhetően a gyerekek interaktív és szórakoztató módon ismerhetik meg a fizika alapjait. A játék 2-5 év közötti gyermekek számára alkalmas.

Fő jellemzők

  • sok lehetőség a játékra
  • cserélhető csövek és csatlakozók
  • a gyerekek szórakoztató és interaktív módon ismerik meg a fizika alapjait
  • a csomag különböző tartozékokat tartalmaz
  • 2-5 éves gyermekek számára alkalmas

Sok szórakoztató funkció

A vízszivattyú segítségével fel lehet tölteni  a tornyot, ahonnan a víz a szökőkútba áramlik. A gyerekek a vizet a játszóasztalon található három szökőkút bármelyikébe irányíthatják. A csövek átépíthetők és különböző csapokat lehet a végükre illeszteni. A csomag számos tartozékot tartalmaz, például csöveket, csónakot, tölcsért és víztartályt.

Little Tikes

A Little Tikes egy olyan márka, amely nem csak a kertben használható minőségi, márkás játékokat gyárt. A csecsemők, a kisgyermekek és az óvodások számára készült játékokra specializálódott. Akár gyerekjátékok, járókák, lábbal hajtható járművek, mászókák, csúszdák vagy kerti házak, a Little Tikes márka garantálja a kiváló minőséget, a biztonságot és a gyermeki képzelet fejlesztését.

Méretek

75 × 75 × 95 cm

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 2 éves kortól

Tulajdonságok

Tulajdonságok Összecsukható, Szivattyúval
Típus Vízi állomás
Anyag Műanyag

Táblázat típusa

Táblázat típusa Vizes
Kód:  SPTsc1291
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  50743642296

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05