Oldal frissítése

Little Tikes Tricikli 4 az 1-ben Deluxe Neon rózsaszín

5 1 értékelés
40 590 Ft

Little Tikes Tricikli 4 az 1-ben Deluxe Neon rózsaszín

Szeretnél járművet vásárolni gyermekdnek, de még túl kicsi hozzá?  Ez a szép pink tricikli nő a gyermekeddel - beállíthatod a kis sofőr korának és képességeinek megfelelően. Alkalmas a legkisebb kisgyermekek és kezdő kis kerékpárosok számára is. A tricikli hátsó részén állítható magasságú vezetőrúd található. Árnyékolóval is rendelkezik, amely a káros UV-sugárzás 95%-át elnyeli. A tricikli egy 5 pontos biztonsági övvel és eltávolítható biztonsági zárral is rendelkezik, valaminty tárolóhellyel a gyermekek és a szülők számára.

Legfontosabb jellemzők

  • A triciklit 4 fázisban átszerkesztheted a gyermek korának megfelelően
  • Sok levehető alkatrész
  • Véd a káros UV sugárzástól
  • A vezetőrúd segítségével teljes mértékben ellenőrizheted a gyermek útját
  • Nagy tárolóhely mindennek, amire szükség van az út során
  • Praktikus üvegtartó

4 fázis a gyermek korának megfelelően

A háromkerekű kerékpárt már 9 hónapos korú gyermekek is "vezethetik". Ebben a fázisban a szülő tolja a járművet a vezetőrúd segítségével, és a gyermek lábai a támasztón támaszkodnak. A második szakaszban, 12 hónapos kortól,  a gyerekek megtanulnak maguk pedálozni, de szüleik még mindig teljes mértékben kontrollálják a járművet. 18 hónapos kor után a gyermek megpróbál már egyedül pedálozni, de még mindig segíti őt a szülő. 36 hónapos kortól a vezetőrúd eltávolítható, és a gyermek szülői felügyelet mellett önállóan megy.

Hely a játékok számára

A tricikli csendes és kemény kerekekkel rendelkezik. A gyermek lába nem esik ki a csúszásgátló pedálokból. Az ülés párnázott és  4 kényelmi helyzetbe állítható az életkornak megfelelően. Hátul a műanyag csomagtartóban a gyermek kedvenc játékait tarthatjuk. A tricikli rendelkezik egy színes táskával is, amely a vezetőrúdhoz csatlakozik, és a szülők cuccát tárolhatja. Használhatod a palacktartót is. A háromkerekű kerékpár számos levehető és állítható alkatrésszel rendelkezik, ami biztosítja a kényelmes és megfelelő utazást 9 hónapos kortól.

Szín:
neon pink 

A tricikli maximális kapacitása:
23 kg

A kosár maximális kapacitása:
2 kg

méretek:
112 x 50 x 99 cm


Paraméterek

Motívum

Motívum Motívum nélkül

Tudni érdemes

Alsó korhatár 0,75 éves kortól
Ajánlott az alábbi kortól 9 hónapos

Kapacitás

Kapacitás 23 kg

Jellemzők és felszereltség

Típus Pedálos
Váz anyaga Fém
Nyomvonalak száma Többnyomvonalú
Kivitel Háromkerekű

Tömeg

Tömeg 9,86 kg

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  SPTsc1316
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0050743634321

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20