Oldal frissítése

Little Tikes My First dobok

2,0 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Little Tikes My First dobok

A kis zenészek számára elkészült a Little Tikes Első Dobom játék. Segítségével a gyermekek megtanulhatják az első zenei kíséreteket az igazi karrierjük előtt. A billentyűk valósághű hangokat adnak ki, és négy üzemmódban működnek. A játékhoz egy pántot is mellékeltek, hogy a kicsik út közben is előadhassanak vagy koncertezhessenek. A Little Tikes Első Dobom egy tokban érkezik,amely a játék tárolására szolgál, amikor a gyerekek nem használják. Erre azonban nem túl gyakran fog sor kerülni. 

A Little Tikes Első Dobom zenei játék legfontosabb jellemzői

  • A Little Tikes Első Dobom zenei játék valósághű hangokat ad ki
  • Négy üzemmóddal rendelkezik
  • A dobhoz egy praktikus heveder is tartozik
  • A tok a Little Tikes Első Dobom játék tárolására szolgál

A Little Tikes Első Dobom egyedülálló üzemmódjai

A Little Tikes Első Dobom zenélő játék első látásra lenyűgözi a gyermekeket. Ezenkívül a játék négy üzemmódjának köszönhetően többféle játékmódot is élvezhetnek. Az első módban a gyerekek egy zenekarral játszhatnak, és rockkoncerteket szervezhetnek. A második Free Play játékmódot a gyerekek saját zenéjükhöz használhatják. A következő Solo Jam módban egy szólóelőadást élvezhetnek. Végül a negyedik üzemmódban bármilyen zenét lejátszhatnak Bluetooth-on keresztül. 


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAnk006052
Termékszám:  0050743654824

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05