Oldal frissítése

Little Tikes gitárhangzásnak

Kiegészítők a termékhez

Little Tikes gitárhangzásnak

Little Tikes játékok is minden sarkából, hogy hozzon létre egy gyerek paradicsom tele szórakoztató. A cég gyárt Little Tikes játékok minden gyermek, akár újszülött, óvodai vagy iskolai korú gyermekek számára. Ki tudja, milyen játék rabul a gyerekek, mint a gyerekek maguk? Ezért a vállalat Little Tikes játékok alakítására helyezi a gyermekek véleményét. Akár a túrázók, odstrkovadla, ringató játékok, vagy akár diák és mászókák, Kerti játékok mindig biztonságos és fejlesztése a gyermekek fantáziáját és a játékosság. Little Tikes játékokat ismertek mellett a kreativitás és a kivitelezés minősége és tartóssága a felhasznált anyagok. Használt műanyag készítsen az összes szükséges biztonsági tanúsítványokat.
Little Tikes - Pop Tunes Guitar örömére minden fiatal zenész vagy kezdetére egy rocksztár. 5 gitár jól ismert dallamok, hogy elkezd megnyomja valamelyik öt gombok a gitár nyakán. Amikor fut egy dallamot pengetést a szálakat. Kék kör a hangerőt gitárok és egyben egy kapcsoló. A maximális kényelem is van egy pánt. 
Műszaki adatok:
Úgy tervezték, hogy:Gyermekek 6 hónapos
Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  HRA786n

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05