Oldal frissítése

Light Stax Soccer

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Light Stax Soccer

A Light Stax készlet színes, világító  kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal felragyognak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyedén használhatóak éjszakai lámpaként is. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Soccer

A Soccer elnevezésű készlet kockáival különböző színű futballistákat építhetünk fel, ha  követjük az egyértelmű utasításokat. Állítsd össze a labdarugóidat a kedvenc csapatod színeinek megfelelően! A készlet két alapot tartalmaz, segítségével egyszerre két játékost építhetünk fel. Ha ez nem nyeri el a tetszésed, akkor sincs baj! A fantáziádnak semmi sem szabhat határt. Más építőkockák elemeivel kombinálva ugyanis bármit összeállíthatsz.

A készlet legfontosabb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből egyidejűleg 2 figurát is felépíthet
  • A szabadalmaztatott szisztéma nem igényel sem extra kábeleket, sem újabb csatlakozókat
  • A Soccer készlet más készletekkel is kompatibilis
  • A Light Stax kockák fejlesztik a képzelőerőt és a motoros készségeket
  • 6 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma

  • 125 darabos Light Stax készlet
  • 2 db Li-Pol Stax alapzat
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO.RTM márkák a LEGO Group védjegyei.

Ez a termék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAif3051
Termékszám:  4260350560630

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20