Oldal frissítése

Light Stax Puzzle Set Dinosaurus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Puzzle Set Dinosaurus

A Light Stax építőkészlet színes, LED technológiával ellátott kockákból áll, amelyek világítanak, amikor az alaplaphoz csatlakoztatod. Nincs szükség kábelekre, speciális csatlakozókra, a szabadalmaztatott rendszer mindenről gondoskodik, kiegészítők nélkül. A Light Stay kockák teljesen kompatibilisek más, LEDO (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior) készletekkel. Számos alaplapi világítási mód közül választhatsz - a kockák akár villoghatnak, folyamatosan világíthatnak, vagy automatikusan ki is kapcsolhatnak. Az építményedet akár éjjeli lámpaként is használhatod. Kezdődjön a szórakozás ezzel a világító készlettel! 

Light Stax Puzzle Dinosaurus

A világító építőjáték készlettel négy különböző dinoszauruszt építhetsz, ha egyszerűen csak követed a könnyen érthető utasításokat.  

A készlet fontos jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből négy dinoszaurusz építhető az egyszerű utasításokat követve
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel egyéb kábeleket vagy csatlakozókat
  • A  Dinosaurus Puzzle Set kompatibilis más építőkészletekkel 
  • A Light Stax kockák segítenek a képzelet és a motorikus készségek fejlesztésében 
  • Alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól

A készlet tartalma

  • 10 Light Stax kocka - puzzle darabok
  • Alaplap
  • USB kábel
  • Használati útmutató

Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Legóval) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO® és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei.

Ez a termék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48/EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, valamint a helyi jogszabályoknak. CE-megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

Kód:  HRAif3054
Termékszám:  4260350560104

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15