Oldal frissítése

Light Stax Liberty

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Liberty

A Light Stax Liberty készlet áttetsző építőkockákat tartalmaz, amelyek a LED-technológiának köszönhetően azonnal felragyognak, amint az alaplaphoz érnek. Nincs szükség semmilyen speciális kábelre vagy csatlakozóra, a szabadalmaztatott rendszer gondoskodik az egyszerű, kiegészítők nélküli működésről. Másik nagy előnye, hogy a Light Stax építőkockák teljesen kompatibilisek a LEGO (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior) készletekkel. Az alaplapot többféle világítási lehetőségre tudod beállítani - villogó fényű, folyamatosan világító vagy automatikusan kikapcsoló állapotokra. Az alkotásokat akár éjjeli lámpaként is használhatod. Kezdődhet az igazi szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Liberty

A Liberty világító készlettel a gyerekek egy szép gitárt, hőlégballont, vagy Eiffel-tornyot építhetnek. Ha nem tetszik valamelyik modell, sebaj! A képzelet nem ismer határokat, és más LEGO kockákkal kombinálva szinte bármi megépíthető!

A készlet főbb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből a használati utasítás szerint többféle építmény is építhető
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel további kábeleket  vagy  csatlakozókat
  • A Liberty kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motoros készségeit
  • 6 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma
 

  • 240  darab Light Stax  világító kocka
  • Li-Pol Stax energiaellátó alaplemez
  • USB kábel
  • Használati utasítás

A Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása, 3 éves kortól. A Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO® és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i 2009/48 / EK törvényi előírásoknak és az európai parlamenti és tanácsi irányelvnek a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen rendelkezik a szükséges CE-megfelelőségi nyilatkozattal is.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Darabszám

Darabszám 240 db
Kód:  HRAif3049
Termékszám:  4260350560616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20