Oldal frissítése

Light Stax Extension Cables

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Extension Cables

A  Light Stax készlet színes, világító kockákat tartalmaz, amelyek a LED-technológiának köszönhetően azonnal világítani kezdenek, amikor csatlakoznak az alaplaphoz. Nincs szükség semmilyen speciális kábelre vagy csatlakozóra, a szabadalmaztatott rendszer egyszerűen biztosítja a világítást minden kiegészítő nélkül. A legnagyszerűbb az egészben az, hogy a Light Stax kockák kompatibilisek a LEGO készletekkel (Light Stax Classic) és a DUPLO-val (Light Stax Junior). Az alaplapon beállíthatsz több világítási módot igény szerint: te döntsd el, hogy villogjon vagy állandóan világítson az alkotásod, de automatikus kikapcsolásra is van lehetőség. Az építményeket használhatod egyszerű éjszakai lámpaként. Kezdődhet a szórakozás a világító kocka készlettel!

A bővítő készlet főbb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekkel kiegészítheted a már meglévő Light Stax készletedet
  • A szett tartalmaz két összekötő kábelt is
  • Az Extension Cables készlet kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motoros készségeit
  • Alkalmas 6 éves kortól

Az Extension Cables készlet tartalma 

  • 4 darab Light Stax kocka
  • 2 darab összekötő kábel, 30 cm és 50 cm hosszúságúak
  • Felhasználási javaslat

A Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebbek szórakoztatása: 3 éves kortól ajánlott. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO® és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK (2009. június 18.) játékok biztonságáról szóló irányelvének, valamint minden vonatkozó cseh szabályozásnak. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Darabszám

Darabszám 4 db
Kód:  HRAif3043
Termékszám:  4260350560654

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10