Oldal frissítése

Light Stax Expansion Record Stax

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Expansion Record Stax

Ez az egyedülálló készlet a klasszikus játék nyújtotta szórakozást kombinálja egy egészen újszerű élménnyel. A világító kockákból álló játék nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is érdekes lehet. Az EXPANSION RECORD Stax egy speciális kockát tartalmaz, amely képes rögzíteni és lejátszani különböző hangokat. Ha ezt a kockát szeretnéd használni, használnod kell a Power Stax bázist egy másik Light Stax készletből. Ezzel az egyedi kockával az építmány teljesen új dimenziót kap.

LIGHT STAX Expansion Record Stax építőjáték főbb jellemzői

  • 1 db RECORD Stax (4 × 4 × 2)
  • Használati utasítás
  • A felvételi kocka akár 80 másodpercnyi hang rögzítését teszi lehetővé
  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más készletekkel
  • Felhőtlen kikapcsolódás az egész család számára

Új termék a magyar piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX készlet LED-ekkel működik, amelyek az egyes kockákba vannak építve. Ezen túlmenően a Light Stax Classic kompatibilis a LEGO-val, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel használható. Az egyedülálló készletek széles színválasztékot kínálnak, és használatuk nem igényel semmilyen speciális kábelezést vagy csatlakozót. A LIGHT STAX a Power Stax alap tápegység segítségével működik, amelyet az USB-csatlakozón keresztül lehet tölteni, és egyszerre akár 500 kockát is meg tud világítani. Ennek az alapnak az oldalán található egy kapcsoló is, amellyel a világítási módot lehet megváltoztatni.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Darabszám

Darabszám 1 db
Kód:  HRAif5792
Termékszám:  4260350560982

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10