Oldal frissítése

Light Stax Expansion Lamp

Kiegészítők a termékhez

Light Stax Expansion Lamp

Ez az egyedülálló építőjáték szett a klasszikus szórakozás és az egyediség kombinációját kínálja a gyerekeknek. A világító építőkockákat tartalmazó szett nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is vonzó kikapcsolódást kínál. Az EXPANSION LAMP szett két lámpát és két Light Stax színes kockát tartalmaz, eltérő színben. Ahhoz, hogy használni tudd a lámpákat, szükséged van a Power Stax alapra, amelyet egy másik szett részeként vásárolhatsz meg. Kapcsold fel a lámpákat, hogy az elkészített épületek egy teljesen új dimenziót kaphassanak!  

A LIGHT STAX Expansion LAMP építőjáték főbb jellemzői

  • 2 db Light Stax lámpa
  • 1 darab kör alakú fehér Light Stax építőkocka
  • 1 darab kör alakú sárga Light Stax építőkocka
  • 2 darab összekötő vezeték
  • Felhasználási útmutató
  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más építő készletekkel
  • Nagyszerű szórakozás az egész családnak

Teljesen új termék a cseh és a szlovák piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX építőkockák az egyes kockákba beépített LED-nek köszönhetően világítanak. Nagy előnye, hogy a Light Stax Classic építő szettje kompatibilis a LEGO építőjátékokkal, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel. Ez az egyedülálló építőjáték a színek széles választékát kínálja, használata nem igényel semmilyen speciális kábelt. A LIGHT STAX építőjáték a Power Stax alap segítségével működik, amely az USB-csatlakozón keresztül nyeri az energiát, és képes egyszerre akár 500 darabos készlet megvilágítására is egy időben. Ennek a modellnek az oldalán található a kapcsoló is, amellyel lehetőséged van megváltoztatni a világítási módot.

 
 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAif5791
Termékszám:  4260350560975

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15