Oldal frissítése

Light Stax Complete Set

Kiegészítők a termékhez

Light Stax Complete Set

A Light Stax készlet színes építőkockákat tartalmaz, amelyek a LED- technológiának köszönhetően azonnal felragyognak, amint az alaplaphoz érnek. Nincs szükség semmilyen speciális kábelre vagy csatlakozóra, a szabadalmaztatott rendszer gondoskodik az egyszerű, kiegészítők nélküli működésről. Másik nagy előnye, hogy a Light Stax építőkockák teljesen kompatibilisek a LEGO (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior) készletekkel. Az alaplapon többféle világítási lehetőséget tudsz beállítani - villogó fényű, folyamatosan világító vagy automatikusan kikapcsoló módot. Az alkotásokat akár éjjeli lámpaként is használhatod. Kezdődhet az igazi szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Complete építőkészlet

Az Complete Set világító készlettel repülőgépet vagy Superman-t is építhetsz az áttekinthető használati utasítás alapján. Ha nem tetszik valamelyik modell, sebaj! A képzelet nem ismer határokat, bármit építhetsz, tetszés szerint, például ha kombinálod a LEGO® építőjáték készlet elmeivel.

Az építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből repülőgépet is építhetsz, az utasításoknak megfelelően
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel további kábeleket vagy csatlakozókat
  • Az Complete készlet kompatibilis más építőjátékokkal
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motorikus készségét
  • 3 éves kortól ajánlott

A készlet tartalma

  • 34 darab Light Stax építőkocka (fehér, sárga, narancssárga, kék, zöld, piros, fekete)
  • Alap
  • USB kábel
  • Használató útmutató

Light Stax építőkészlet

A Light Stax Junior, (amely a DUPLO készlettel is kompatibilis) három éves kortól ajánlott. A Light Stax Classic készlet (LEGO építőjátékkal kompatibilis) pedig legalább 6 éveseknek készült. A LEGO® és a DUPLO® márka a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48 / EK számú, 2009. június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló rendeletnek és minden cseh jogi normának. Természetesen rendelkezik CE tanúsítvánnyal is.

 

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Elemek típusa AAA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól

Darabszám

Darabszám 34 db
Kód:  HRAif3064
Termékszám:  M-05006

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05