Oldal frissítése

Light Stax Beginner Plus

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Beginner Plus

Ez az egyedülálló építőjáték szett a klasszikus szórakozás és az egyediség kombinációját kínálja a gyerekeknek. Azonban a világító építőkockákat tartalmazó szett nem csak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is vonzó kikapcsolódást ígér. A nagyszerű BEGINNER PLUS készlet 12 darab Light Stax építőkockát tartalmaz különböző színekben Az egyedi technológiának köszönhetően mindegyik kocka világít, ha csatlakoztatva van az alaphoz. Ezen felül a Light Stax Junior szettje kompatibilis más gyártók építőkockáival is. Így a fiatalabb és az idősebb építeni vágyók számára is garantált a végtelen szórakozás! 

A LIGHT STAX Beginner Plus építőkészlet legfontosabb jellemzői

  • A Light Stax Classic teljesen kompatibilis más építő készletekkel
  • Speciális kábel nélkül működik, minden, amire szükséged van, megtalálható a csomagban
  • A Power Stax alap reagál a hangra, áramellátása az USB-csatlakozón keresztül történik
  • Három világítási mód: világító, villogó, és halvány világítás
  • Nagyszerű szórakozás az egész családnak

Teljesen új termék a cseh és a szlovák piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX építőkockák az egyes kockákba beépített LED-nek köszönhetően világítanak. Nagy előnye, hogy a Light Stax Classic építő szettje kompatibilis a LEGO építőjátékokkal, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel. Ez az egyedülálló építőjáték a színek széles választékát kínálja, használata nem igényel semmilyen speciális kábelt. A LIGHT STAX építőkészletek a Power Stax alapzat segítségével működnek, amely az USB-csatlakozón keresztül nyeri az energiát, és képes egyszerre akár 500 darabos készlet megvilágítására is egy időben. Ennek a modellnek az oldalán található egy kapcsoló is, amellyel lehetősége van megváltoztatni a világítási módot.

A csomag tartalma:

  • 12 darab Light Stax építőkocka (2 × 4)
  • 1 db STAX Li-Pol tápegység alapzat (4 × 4)
  • 1 db USB kábel (80 cm)
  • használati útmutató
 
Kód:  HRAif5783
Termékszám:  4260350560999

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15