Oldal frissítése

Light Stax Adventure

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Light Stax Adventure

A világító Light Stax készlet színes kockákat tartalmaz, amelyek, hála a LED-technológiának,  azonnal bekapcsolnak, amikor csatlakoznak  az alaplaphoz. Nem kell semmilyen speciális kábel,  sem csatlakozó, a szabadalmaztatott rendszer biztosítja az egyszerű kapcsolódást minden kiegészítő nélkül. A nagyszerű dolog az, hogy a Light Stax  kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készletekkel is (Light Stax Classic) és DUPLO (Light Stax Junior). Az alaplapon  lehet beállítani több lehetőséget arra nézve, hogy a kocka fénye  villogjon,  állandóan világítson, vagy automatikusan kikapcsoljon. Az alkotások könnyen éjszakai lámpaként is használhatóak. Kezdődhet a szórakozás a világító kockakészlettel!

Light Stax Adventure

Az Adventure (kaland) világító készlettel a gyerekek   manuálisan építhetnek egy szép oroszlánt, sast, baglyot vagy egy hajót. Ha nem tetszik valamelyik modell, sebaj! A képzelet nem ismer határokat, akkor azt lehet építeni, amit a gyermek szeretne, például kombinációban más LEGO kockákkal.

A készlet főbb jellemzői

  • Világító kockák, amelyekből néhány konstrukciót meg lehet építeni, az utasításoknak megfelelően
  • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel további kábeleket  vagy  csatlakozókat
  • Az Adventure (kaland) kompatibilis más építőkockákkal
  • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motoros készségeit
  • Alkalmas  a gyermekeknek 6 éves kortól

A készlet tartalmaz

  • 140  darab Light Stax  világító kockát
  • Li-Pol Stax tápegység alaplemezt
  • USB kábelt
  • Felhasználási javaslatot

A Light Stax készlet

A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) célja a legkisebb gyerekek szórakoztatása 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO.RTM márkák a LEGO Group védjegyei.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK (2009. június 18) irányelvének a játékok biztonságáról,  és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozata is.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Darabszám

Darabszám 140 db

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Kód:  HRAif3048
Termékszám:  4260350560609

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15