Oldal frissítése

Light Stax Advanced

Kiegészítők a termékhez

Light Stax Advanced

A világító Light Stax készlet színes kockákat tartalmaz, amelyek a LED-technológiának köszönhetően azonnal világítani kezdenek, amikor csatlakoznak az alaplaphoz. Nincs szükség semmilyen speciális kábelre vagy csatlakozóra, a szabadalmaztatott rendszer egyszerűen biztosítja a világítást minden további kiegészítő nélkül. A legnagyszerűbb az egészben az, hogy a Light Stax kockák teljesen kompatibilisek más típusú LEGO készlettel is (Light Stax Classic) valamint a DUPLO-val egyaránt (Light Stax Junior). Az alaplapon lehetőség van beállítani a világítási módot: te döntsd el, hogy az építményed villogjon vagy állandóan világítson, valamint automatikus kikapcsolásra is van lehetőség. Az alkotásokat egyszerű éjszakai lámpaként is használhatod. Kezdődhet a szórakozás a világító kocka készlettel!

Light Stax Advanced

Az Advanced (haladó) világító kocka készlettel a gyerekek építhetnek egy robotot. Ha nem tetszik ez a modell, sebaj! A képzelet nem ismer határokat, építse a gyermek azt, amit szeretne, de kombinálhatja a világító kockákat a DUPLO® elemeivel is.

A készlet főbb jellemzői

    • Világító kockák, amelyekből az utasításoknak megfelelően robot is építhető
    • A szabadalmaztatott rendszer nem igényel további kábeleket vagy csatlakozókat
    • Az Advanced (haladó) játék kompatibilis más építőkockákkal
    • A Light Stax kocka fejleszti a gyerekek fantáziáját és motoros készségeit
    • Alkalmas 3 éves kortól

    A készlet tartalma

    • 36 darab Light Stax világító kocka (fehér, sárga, narancssárga, kék, zöld, piros)
    • Alaplap
    • USB kábel
    • Felhasználási javaslat

    A Light Stax készlet

    A Light Stax Junior (kompatibilis a DUPLO készlettel) a legkisebb gyerekek szórakoztatására készült, ajánlott 3 éves kortól. A  Light Stax Classic-kal (kompatibilis a Lego-val) a gyerekek 6 éves kortól játszhatnak. A LEGO®  és DUPLO® márkák a LEGO Group védjegyei.

    A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK (2009. június 18) játékok biztonságáról szóló irányelvének, és minden vonatkozó cseh szabályozásnak. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozat is a rendelkezésre áll.

    Paraméterek

    Elemek

    Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
    Elemek típusa AAA
    Elemek száma 3 db

    Tudni érdemes

    Alsó korhatár 3 éves kortól

    Darabszám

    Darabszám 36 db
    Kód:  HRAif3061
    Termékszám:  M-05001

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB20