Oldal frissítése

Light Stax 12 db

Kiegészítők a termékhez

Light Stax 12 db

Ez az egyedülálló készlet a klasszikus játék nyújtotta szórakozást kombinálja egy egészen újszerű élménnyel. A világító kockákból álló játék nemcsak a gyermekek, hanem a felnőttek számára is érdekes lehet. A STAX ESPANSION készlet 12 különböző színű kockát tartalmazAz egyedi technológiának köszönhetően mindegyik kocka világít, ha csatlakoztatod az alaphoz. Ráadásul, a Light Stax Junior kompatibilis a DUPLO kockákkal is. Végtelen szórakozást nyújt kisebb és nagyobb építőknek egyaránt. Ez egy kiegészítő készlet, így a kockák használatához szükséged lesz egy Power Stax alapra, amelyet egy másik Light Stax készlet részeként vásárolhatsz meg.

A LIGHT STAX 12 db Expansion Pack készlet főbb jellemzői

  • 12 db Light Stax 2 × 2 kocka
  • Használati utasítás
  • Kiegészítő készlet
  • A Light Stax Junior teljes mértékben kompatibilis a DUPLO készletekkel
  • Felhőtlen kikapcsolódás az egész családnak

Új termék a piacon

Az egyedülálló LIGHT STAX készlet az egyes kockákba beépített LED-eknek köszönhetően világít. Ezen túlmenően a Light Stax Classic kompatibilis a LEGO-val, míg a Light Stax Junior a DUPLO készletekkel használható. Az egyedülálló készletek széles színválasztékot kínálnak és használatuk nem igényel semmilyen speciális kábelezést. A LIGHT STAX a Power Stax alap egység segítségével működik, amelyet az USB-csatlakozón keresztül lehet tölteni, és egyszerre akár 500 kockát is meg tud világítani. Ennek az alapnak az oldalán található egy kapcsoló is, amellyel a világítási módon módosíthatsz.

Kód:  HRAif5796
Termékszám:  4260350560357

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20