Oldal frissítése

Lexibook Rohamosztagos Világító hangszóró

Lexibook Rohamosztagos Világító hangszóró

Rajongsz a Csillagok háborújáért? Ebben az esetben nem hagyhatod ki a Lexibook Rohamosztagos Világító hangszórót. Vele létrehozhatod a galaxis legjobb hang- és fénykörnyezetét. A hangszóró alakja olyan, mint egy Rohamosztagos sisakja, és rengeteg fényhatást rejt magában. A Bluetooth technológia segítségével vezeték nélkül is képes a zene lejátszására, akár a mobilodról is.

A Lexibook Rohamosztagos világító hangszóró fő jellemzői

  • Rohamosztagos sisak alakú világító hangszóró
  • A Bluetooth-on keresztül stream-el
  • Lehetőséget biztosít fényhatásokra
  • reagál a zene ritmusára
  • Bent és kint is használható
  • Mobil alkalmazáson keresztül is vezérelhető
  • A Rohamosztagos hangszóró vízálló
  • Az akkumulátor akár 8 órányi üzemidőt is biztosít

Fényhatások

A Rohamosztagos világító hangszóró beltéri és kültéri környezetet is meg tud világítani. Piros, narancssárga, zöld, kék vagy lila színben világít. Különböző fényhatásokat hozhatsz létre vele, beleértve azt a módot, amikor a hangszóró a lejátszott zene ritmusára változtatja a színeit. A Rohamosztagos hangszóró gombjával változtathatod meg a világítás fajtáját. A hangszóró be- és kikapcsolásához hosszan nyomd meg, a gomb rövid megnyomásával válthatsz a színek és a fényhatások között.

A Lexibook Rohamosztagos hangszóró vezérlése mobillal

A Rohamosztagos hangszórót a Decotech mobilalkalmazással is vezérelheted, amelyet ingyenesen letölthetsz az App Store-ból és a Google Play Store-ból az iOs-os és az Androidos eszközökre. Biztosan értékelni fogod az IP44 vízállóságot is, így az időjárástól függetlenül a szabadban is használhatod a hangszórót. A Rohamosztagos hordozható hangszóró beépített akkumulátorral rendelkezik, amely akár 8 órás üzemidőt is képes biztosítani.

Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 8 éves kortól

Innen ismerheted

Téma Csillagok háborúja

Rendeltetés

Típus Idősebb gyerekeknek

Jellemzők és funkciók

Jellemzők és funkciók A fény színe változik
Kód:  HRAif12349
Termékszám:  3380743070681

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10