Oldal frissítése

Lexibook Minnie egér világító Bluetooth hangszóró + mikrofon, újratölthető akkumulátor

Leárazás -19 %
20 550 Ft 25 290 Ft

Lexibook Minnie egér világító Bluetooth hangszóró + mikrofon, újratölthető akkumulátor

Az ifjú énekesek imádni fogják a Lexibook Minnie Mouse zenélő játékot. Ez egy hordozható karaoke-lejátszó, amely Bluetooth-technológiával csatlakoztatható. A gyerekek értékelni fogják a sok funkciót, és azt a lehetőséget is, hogy a Lexibook Minnie Mouse-t bárhová magukkal vihetik, és énekelhetnek akár egy barátjuknál is. A játék két mikrofont is magában foglal. Praktikus felszerelés a 3,5 mm-es Auxbemenet, az USB és a TF/Micro SD kártyahelyek 32 GB-os méretig, ha zenét szeretnél lejátszani egy másik audioeszközről. A hangszórót egy beépített 1200 mAh-s akkumulátor táplálja. Az akkumulátor a mellékelt USB-C kábellel tölthető fel. A zenélő játék tárolórekesszel van ellátva a kábelek tárolására.

A Lexibook Minnie Mouse zenélő játék fő jellemzői

  • Van egy Lexibook Minnie Mouse zenei hangszórónk a kis énekesek számára.
  • Ez egy hordozható karaoke lejátszó
  • A hangszóró két mikrofont tartalmaz
  • Az audioeszközök csatlakoztatásához 3,5 mm-es Aux bemenet, USB port és TF/Micro SD kártyahelyek állnak rendelkezésre.
  • Értékelni fogja az előre beállított demo dallamokat és fényhatásokat.

A Minnie Mouse zenélő játék számtalan funkciója

A Lexibook Minnie Mouse zenélő játék hangváltó opcióval rendelkezik, három hangpozícióval, így a gyerekek nagyon jól fognak szórakozni vele. Ezenkívül saját audioeszközödet is csatlakoztathatod hozzá, hogy meghallgasd kedvenc zeneszámaid. A Lexibook Minnie Mouse zenélő játék előre beállított demo dallamokat és fényeffekteket kínál. Minden dal rögzíthető, hogy újra meghallgathatólegyen. Így minden előadásnak tökéletes hangulata lehet. 


Paraméterek

Tudni érdemes

Alsó korhatár 3 éves kortól
Kód:  HRAbz24778
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380743092737

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10