Oldal frissítése

Lexibook Barbie szórakoztató elektronikus billentyűzet fényekkel és mikrofonnal

14 990 Ft

Lexibook Barbie szórakoztató elektronikus billentyűzet fényekkel és mikrofonnal

Támogasd a kicsiket a zene szeretetének kialakulásában. A Lexibook elektronikus billentyűzet nagyszerű társ lesz a hangjegyek felfedezéséhez, a ritmusérzék fejlesztéséhez és az első dalok kitalálásához. A szórakoztató elektronikus billentyűzet fényekkel és mikrofonnal számos funkciójával - 22 demó sáv, 4 hangeffekt, dobhang gomb vagy a dallamok szerkesztésének lehetősége DJ módban - elvarázsolja a gyerekeket. Az egész gyermekkoncertet bámulatos fényeffektek gazdagítják. A Lexibook billentyűk mikrofont és beépített hangszórót tartalmaz, állítható hangerővel. A limitált kiadású, rózsaszínű billentyűk a kedvenc baba motívumával minden lánynak örömet szereznek. A Lexibook Barbie elektronikus billentyűzet mikrofonnal tökéletes ajándék a kis énekesek és zeneszerzők számára 4 éves kortól.

A Lexibook Barbie szórakoztató elektronikus billentyűzet főbb jellemzői

  • Lexibook Barbie elektronikus billentyűzet világítással és mikrofonnal a tökéletes első hangszer a kisgyermekek számára
  • A billentyűzet 22 billentyűvel, egy ütőhangszeres gombbal és 4 hanghatással - zongora, gitár, hegedű és szaxofon rendelkezik
  • A fiatal zenebarátok értékelni fogják a 22 demó számot
  • Barbie elektronikus billentyűzet mikrofonnal beépített hangszóróval és állítható hangerővel rendelkezik
  • A Lexibook billentyűzet 3 AA elemmel működnek (nem tartozék)
  • A Barbie motívummal ellátott szórakoztató elektronikus billentyűzet 4 éves kortól alkalmas a gyermekek számára

A Lexibook elektronikus billentyűzet világítással és mikrofonnal számos funkciót kínál

A Lexibook elektronikus billentyűzet nem egy közönséges bébi zongora. A gyerekek a saját játékuk mellett a 22 előre beállított dallam közül is játszhatnak egyet - minden billentyű alatt egyet. Kapcsoljd be a mikrofont, és hagyd, hogy a gyerekek saját dallamokat és énekeket adjanak hozzá. A 4 hanghatás egyikének beállítási lehetőségének köszönhetően a gyerekek 4 hangszert használhatnak egyben - a hagyományos zongora mellett a Lexibook gitár-, hegedű- és szaxofonhangokat is képes előállítani. A DJ funkcióval a gyerekek különleges hangokkal kelthetik életre a dallamokat, és saját eredeti műveket hozhatnak létre. Hagyd, hogy gyermekeid felfedezzék a zene világát a Barbie baba motívummal ellátott rózsaszín elektronikus billentyűzettel, és várják, hogy meghívják őket az első koncertjükre.

A csomag tartalma:
Billentyűzet
Mikrofon

Méretek:
44 × 19,5 cm

Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Igen
Elemek típusa AA
Elemek száma 3 db

Tudni érdemes

Ajánlott Lányoknak
Alsó korhatár 4 éves kortól

Típus

Típus Billentyűk

Anyag

Anyag Műanyag

Funkciók

Funkciók Hangok, Dallam, Fényeffektek, Hangszabályozás

Csomagolás

Csomag része Mikrofon
Hangszerek száma a csomagban 1 db
Kód:  HRAkc07101
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3380743102597

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15