Oldal frissítése

Let's play Kiskonyha

Kiegészítők a termékhez

Let's play Kiskonyha

Szerezz örömet a kis szakácsodnak, és lepd meg ezzel az interaktív konyhával, amely kiváló minőségű műanyagból készült tűzhellyel és páraelszívóval is rendelkezik. A konyha rengeteg tárolófelülettel és polccal is el van látva, beleértve a felső panelt a merőkanalak felakasztására. Természetesen edények is járnak hozzá, például egy fazék és egy serpenyő. A konyha fényeffektusokkal is el van látva, amelyeket realisztikus hangeffektusok egészítenek ki, és így lesz teljes a főzés élménye. A konyha energiaellátása AA elemek segítségével történik, amelyek nem képezik a csomagolás részét. 

A Let's play konyha legfontosabb tulajdonságai

  • A Let's play konyhában tűzhely és páraelszívó is található
  • Emellett edényeket és egyéb kiegészítőket is tartalmaz
  • A Let's play konyha rózsaszín kivitelezéssel rendelkezik
  • Műanyagból készült
  • Fény- és hangeffektusokkal kiegészítve

Méretek:
60 × 42 × 28 cm
Tömeg:
1,3 kg
A csomagolás tartalma:
Konyha, evőeszközök, ketchup, só, eszközök főzéshez (húsforgató, merőkanál, kés), két csésze és csészealj, fazék és serpenyő fedéllel

Paraméterek

Kis háztartás

Típus Kiskonyha
Kód:  HRAif7506
Termékszám:  8594166103078

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20