Oldal frissítése

Lena kötőkészlet

Kiegészítők a termékhez

Lena kötőkészlet

Minden kreatív hölgynek örömére válik ez az egyedülálló készlet, mely segít nekik belépni a kötés titkos világába. A szett tartalmaz egy klasszikus kötő táblát, egy kötőkarikát, tűt, gyapjút és francia babát, melyen a legkisebb varrónők is elkészíthetik saját alkotásaikat. Részletes útmutató segít a kislányoknak elsajátítani az alapvető fogásokat, a többi pedig a fantáziájukra van bízva. Jó móka tinédzsereknek; újat is tanulnak, fejlődik a kézügyességük, képzeletük és türelmük.

A készlet tartalma:

  • Kötő tábla
  • Kötőkarika
  • Francia baba
  • Tűk
  • 50 g gyapjú
  • Használati útmutató


A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló, 2009. június 18-i  2009/48 / EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek valamint a cseh jogrendszer vonatkozó törvényi előírásainak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozat is található a csomagolásban.

Kód:  HRAa5223
Termékszám:  4006942420032

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20