LEGO zene építőkészlet

LEGO® zenei készletek és ajándékok mindenki számára

A LEGO® zene kategóriája még a legkisebbeket is szórakoztatja. A gyerekek gyönyörű művészeti iskolát vagy dzsungel-koncertkvartettet építhetnek, és órákig zavartalanul szórakozhatnak a saját szobájukban. A zenekedvelő felnőttek is élvezettel építhetik meg a népszerű zenekar logójukat, a bonyolult miniatűr hangszereket vagy kedvenc sztárjukat. Akár egy előadásra, akár ajándékba, akár egy másik készlet bővítő készleteként, mindenki számára van valami.

A zenei élet ikonjai és a miniatűr hangszerek, a LEGO® készletek mindezt kínálják

A legendás The Rolling Stones együttes logójától kezdve a Spice Girls tagjain át a felejthetetlen Elvis Presley-ig a LEGO® zene készletek sok mindent kínálnak. Olyan hangszereket építhetsz, mint egy nagyzongora, egy Fender® Stratocaster™ gitár vagy egy teljes jazz kvartett. A gyerekeknek szánt szórakoztató gyűjtőkészletektől a LEGO® Ideas rajongóknak szánt kifinomult modellekig mindent megtalálsz.

LEGO Art The Rolling Stones
LEGO Art Elvis Presley

A zene és a művészet kombinációja a LEGO® elemek felhasználásával a lelkes építők segítségével jön létre

A LEGO® Ideas platformon a rajongók megtervezhetik és megoszthatják saját LEGO® készletterveiket. Ez magában foglalja a zenéhez és a művészethez kapcsolódó terveket is. Ezek közül többet jóváhagytak és hivatalos készletekké alakítottak át. A LEGO® Art egy olyan sorozat, amely lehetővé teszi, hogy a LEGO® építőelemek felhasználásával művészeti alkotásokat hozzunk létre. Ezek a készletek a zene ikonikus alakjaira és témáira összpontosítanak, például Elvis Presley, Marilyn Monroe és a Beatles portréira.

LEGO Friends Emma művészeti iskolája

A gyermekek képességeinek fejlesztése

A művészeti iskola építése a kreatív műhelyek által kínált számos tematikus extrával fejleszti a gyermekek kreativitását, képzelőerejét és motoros készségeit.

LEGO Ideas BTS Dynamite

A képzeletnek nincsenek határai

Saját jeleneteket, zenével kapcsolatos modelleket és készleteket, vagy akár LEGO® stílusú zenei videókat is készíthetsz.

LEGO Ideas Nagy zongora

A zene és az épület tökéletes kombinációja

A LEGO® Ideas Grand Piano építőszett nem csak tökéletes részletekkel büszkélkedhet. A Power Up alkalmazásnak köszönhetően a zongora hangját a sajátoddá varázsolhatod.