LEGO vonatok gyerekeknek és felnőtteknek

A LEGO® vonatok nagyszerű játékok gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

A LEGO® vonatoka játékokat minden mozdonyrajongó értékelni tudja, kortól függetlenül. A kockák mögött számtalan lehetőség rejlik arra, hogy a készletet saját ízlésed szerint alakítsd át. Az agyadat nemcsak maga az összeszerelés fogja szórakoztatni, hanem a klasszikus vagy távirányítású LEGO® vonatok is, amelyeket később a vasúton fogsz vezetni. Próbáld ki a minifigurákkal és finomhangolt részletekkel ellátott színes készleteket is, amelyekkel a kreatív játék és a történetmesélés gyerekjáték!

Milyen LEGO® vonat készleteket találsz a piacon? A választék nagyon sokszínű

A LEGO® DUPLO vonatok ötéves korig kaphatók. Jellemzőjük a nagyobb méretű alkatrészek, így elkerülhető a nem kívánt alkatrészek lenyelése. A gyermekek számára népszerű modellek közé tartozik a Mickey & Minnie születésnapi vonata. Az idősebbek értékelni fogják a normál méretű készleteket, amelyek között megtalálható a LEGO® City Trains, személy- és tehervonattal egyaránt, vagy a LEGO® Harry Potter™ Roxfort Expressz™ vonat.

LEGO DUPLO és City vonatok
LEGO vonatok és sínek

Építsd meg a tökéletes pályát állomásokkal a LEGO® vonatok számára

Minden LEGO® vonat teljes mértékben kompatibilis más LEGO® készletekkel. A legtöbb darab ezekben a termékekben egységes kialakítású téglákból áll, ami az összes termékcsaládot kombinálhatóvá teszi. Így létrehozhatsz egy vágányt peronokkal, egy állomást, egy egész várost, vagy megépítheted a jövő LEGO® vonatait. A téglák teher-, gyors- és személyvonatokhoz, valamint karbantartó járművekhez kaphatók.

LEGO vonatok mozgásban

Bővítsd ki a kalandos utazásodat

Szeretnéd meghosszabbítani LEGO® vonatjaid pályáját? A fantáziádnak nincs határa, a sínek, váltók és hidak külön is megvásárolhatók.

LEGO távirányítós vonatok

Mi hozza mozgásba a LEGO® vonatokat?

Vásárolhatsz elemmel működő LEGO® vonatokat, a legújabb távirányítós készleteket vagy klasszikus kerekes vonatokat meghajtás nélkül.

Készíts történeteket LEGO vonatokkal

Alkoss történeteket LEGO® vonatok segítségével

A gyerekek olyan LEGO® vonat modelleket is találhatnak, amelyeken az élőszereplős és animációs filmek és sorozatok kedvenc szereplői szerepelnek.