LEGO space

A LEGO® Space készletek egy kockákkal teli világba csöppentik az embert

A LEGO® Space készletek az építési lehetőségek széles skáláját kínálják. Szeretnél egy Hold körül keringő űrállomást? Vagy talán egy holdra szállót? Válassz ki egyet a LEGO® űrállomás készletek közül és kezdd el megépíteni. De ne felejts el mindent alaposan leellenőrizni, hogy űrutazásod ne fulladjon kudarcba már az elején.

A LEGO® űrállomás fejleszti az űrtechnológiai ismereteket

Bár első ránézésre talán nem látszik, de a LEGO® űrállomás készletek valóban kifinomultak, így a tudás mellett a kreativitást is fejlesztik. A saját szemeddel láthatod, hogyan néz ki egy űrhajó, a Nemzetközi Űrállomás vagy akár a NASA Apollo-11 holdkompja. Fedezd fel a LEGO® űrállomás érdekességeit a gyermekeiddel, taníts nekik valami teljesen újat.

LEGO űrállomás
LEGO űr

Az egyedi LEGO® űr modellek a gyerekeket és az igényes építőket egyaránt izgalomba hozzák

Élvezd a LEGO® űr készletek sokszínűségét. Mit szólnál egy LEGO® űrhajóhoz? Vagy mondjuk egy űrsiklóhoz vagy egy LEGO® űrrepülést irányító központhoz? Egyes LEGO® űr modelleket az igényesebb építők számára terveztek, akik a kihívást keresik. Más LEGO® űr készletek pedig azokat a gyerekeket szólítják meg, akik szeretik a galaxisokat, az űrvilágot és mindent, ami ehhez kapcsolódik. A LEGO® Space egy olyan utazásra visz a téridőn keresztül, amely teljesen magával ragad.

LEGO space

A LEGO® Space kategória mindenkit elvarázsol

A LEGO® Space tematikus kínálatában mindenki megtalálhatja a neki tetsző készletet. A kozmosz titokzatos, egy új LEGO® Space építőszettel pedig közelebb kerülhetsz hozzá.

LEGO űrállomás

LEGO® űrállomás - valódi és filmes technológia

A LEGO® űrállomás lehetőségei olyan végtelenek, mint maga a kozmosz. A LEGO® City és a LEGO® Ideas készletek mellett a LEGO® Star Wars™ sorozat ikonikus modelljeit is megépítheted.

LEGO űrállomás

Egy LEGO® Space űrhajó remekül mutat a polcon

Ha van egy kis hely a szobádban, a LEGO® Space űrhajók közül bármelyik gyönyörűen kitölti azt. 3, 2, 1, kilövés!