Oldal frissítése

LEGO Technic 8293 Power Functions Motor készlet

4,9 25 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 8293 Power Functions Motor készlet

Leheljen életet a  LEGO Technic –től származó modelljeibe! Ez az áramellátási rendszer lehetővé teszi, hogy további funkcionális elemeket adjon a mozgó modelleknek. A készlet a következő darabokat tartalmazza: egy motor, egy elemtartó doboz, egy fénykábel, egy kétpólusú kapcsoló és egyéb kiegészítők. Az elemek megfelelő működéséhez Önnek szüksége lesz hat AA elemre, és ezek nem tartoznak bele a csomagba. Élvezze a végtelen szórakozást a mozgó modellekkel!

LEGO Technic 8293
 

Kis és nagy  műszaki érzékű játékosoknak

A LEGO Technic készleteket a  gépek és berendezések szerelmeseinek tervezték. A LEGO Technic sorozat tagjait az jellemzi, hogy  figyelmet fordítanak a legkisebb részletek pontos megjelenítésére,  a magas funkcionalitásra és a modellek mobilitására. A  LEGO Technic nagy előnye az a képesség, hogy a játékosok újjáépíthetik a modelleket más,  tematikailag  hasonló gépekké. A LEGO készlet fejleszti a kreativitást, a finom-motoros készségeket és a  gyermekek képzeletét,  és az egyik legnépszerűbb gyermekjáték a világon. 

Power Functions készlet

  • Kompatibilis modellek:  9396, 42000, 42006 és mások is
  • Kétpólusú kapcsoló
  • Elemtartó doboz
  • Motor
  • Fénykábel
  • És egyéb alkatrészek, melyek a modellek energiaellátásáról gondoskodnak
LEGO Technic 8293
 
 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló rendelkezésnek és a cseh törvényhozás minden jogi normáinak . Természetesen van egy CE megfelelőségi nyilatkozat is hozzá.

Kód:  LO020
Termékszám:  5702015146227
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20