Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

-24%
65 490 Ft
50 090 Ft
39 440 Ft áfa nélkül

LEGO Technic 42110 Land Rover Defender

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszakimodellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és agyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic 42110 Land Rover Defender főbb jellemzői

  • 11 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • Darabszáma - 2573

LEGO Technic 42110 - Land Rover Defender

A LEGO Technic Land Rover Defender nagyszerű építészeti és gyűjtői élményt nyújt. A modell a Land Rover márka közreműködésével készült, lenyűgöz prémium minőségű feldolgozásával, valósághű részleteivel, letisztult és modern formájával. Belülről még ennél is jobban mutat. Élvezd ezt az újdonságot, amelyminden idők legkifinomultabb LEGO modellje, 2-karos erőátviteli rendszer jellemzi a nagyobb és kisebb fogaskerék-áttételek bekapcsolására, emellett sebességváltóval is büszkélkedhet. A 4-fokozatú szekvenciális sebességváltóhoz csak hajtsd fel a hátsó üléseket. A motorháztető alatt egy hathengeres motor vár mozgó dugattyúkkal.A jármű összkerék meghajtású, három különböző és egymástól függetlenül működő felfüggesztéssel rendelkezik mindkét tengelyen.

Land Rover Defender nagyszerű részletekkel

Természetesen a LEGO Land Rover jármű számos tulajdonsággal és funkcióval büszkélkedhet. Az autó ajtajai nyithatóak, a kifinomult belső térben funkcionális kormány, részletes kidolgozású műszerfal és sebességváltó illetve hátrahajtható hátsó ülések találhatók. A hátsó ajtó kinyílik, amikor a pótkereket elfordítod.A Land Rover jármű terepjáró kerekeken érkezik. Funkcionális csörlővel, tárolódobozzal felszerelt levehető tetőcsomagtartóval és utazó bőrönddel vár. A modell megépítése után díszítsd ki az eredeti matricákkal. Az olívazöld modell minden műszaki rajongó tetszését elnyeri, nagyszerűen mutat otthon vagy akár az irodában.

A Land Rover méretei:
22 x 42 x 20 cm
Csomag tartalma:
2573 építőkocka a LEGO Land Rover Defender megépítéséhez
Matricák
Használati utasítás


Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Bárki számára
Alsó korhatár 11 év

Lego

Darabszám 2 573 db
Sorozat Technic
Kód:  LO42110
Termékszám:  5702016604115
WEB5