Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap
Az ünnepek alatt május 31-én és június 1-jén a budapesti bemutatóterem zárva tart, de mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

130 390 Ft
125 190 Ft
98 570 Ft áfa nélkül

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszaki modellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor főbb jellemzői

  • 12 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • Irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazással
  • Darabszáma - 4108

LEGO Technic 42100 - Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Liebherr R 9800 építőkészlet dupla örömet okoz, hiszen nem csak a rendkívül kifinomult modell hosszadalmas és átfogó megépítésének folyamatát élvezheted ki, hanem egyúttal az elkészült modell működését is. A Liebherr által kifejlesztett nagy hidraulikus exkavátort ugyanis irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazás segítségével. Az alkalmazás négy különböző grafikájú képernyőt kínál. Irányítsd az exkavátort előre vagy hátra, fordulj meg vele vagy mozogj bármelyik irányban, forgasd a felső részét, emeld fel majd engedd le a darukart vagy billentsd meg a vödröt. Próbáld ki az előre beállított parancsokat vagy hozd létre a saját parancsaidat. Teljesítsd a kihívásokat és a feladatokat, a képességeidért cserébe pedig jelvényekkel jutalmaz az alkalmazás. Mindezt a valóságos Liebherr modell hanghatásai kísérik.

Liebherr R 9800 Exkavátor nagyszerű részletekkel

A Liebherr R 9800 exkavátor kiemelkedik valósághű kidolgozásával és színeivel, utóbbit az általad felragasztott matricáknak köszönheti. Számos funkcióval vár rád, mint például a hidraulika, a hűtőrendszer vagy a vezetőfülke vezérlőpulttal. A kotrógépet egy 7 motoros kifinomult Smart Hub segítségével irányíthatod, amely magában foglalja a 3 XL és a 4 L motort. A Smart Hub-hoz a Bluetooth Low Energy (BLE) technológián keresztül csatlakozhatsz, beleértve az aktiváló gombot, a 6 tengelyes érzékelőt és ha 4 csatlakozó portot. Az alkalmazás támogatja a több hubos csatlakozást is. A felhasznált technológiának hála az exkavátor mozgása valósághű és pontos. A LEGO Technic Control+ alkalmazás és a kompatibilis eszközök listája letölthető a LEGO honlapjáról. Az exkavátor elemekkel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

A Liebherr R 9800 Exkavátor méretei:
39 x 65 x 27 cm
Csomag tartalma:
4108 építőkocka a LEGO Liebherr R 9800 Exkavátor megépítéséhez
Matricák
Használati utasítás


5,0
14 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak, Bárki számára
Alsó korhatár 12 év

Lego

Darabszám 4 108 db
Sorozat Technic
Téma Jármű, Excavatorok
Kód:  LO42100
Termékszám:  5702016369915
WEB10