Oldal frissítése

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Technic építőkészletet az olyan gyermekek számára tervezték, akik odáig vannak a különféle gépekért és rajonganak a technológiáért, hiszen ezzel a készlettel lehetőségük nyílik az összetett, mozgó alkatrészekkel rendelkező fejlettebb modellek megépítésére. Éppen ezért elsősorban a tapasztaltabb építőknek és a műszaki modellek szerelmeseinek ideális választás. A LEGO Technic sorozatot a legapróbb részletekig terjedő precíz feldolgozás, nagyfokú funkcionalitás és a modellek mobilitása jellemzi. A LEGO Technic másik nagy előnye, hogy egyes modelleket hasonló tematikájú gépekké alakíthatsz át. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségeket és a gyermek fantáziáját, pontosan ezért az egyik legnépszerűbb gyermekjáték.

A LEGO Technic 42100 Liebherr R 9800 Exkavátor főbb jellemzői

  • 12 éves kortól alkalmas a gyermekeknek
  • A tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongói számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valósághű mechanizmus és mozgásfunkciók
  • Fejleszti a kreativitást és támogatja a képzelőerőt
  • Finom motoros képességek gyakorlása
  • Kiváló minőségű feldolgozás jellemzi
  • Irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazással
  • Darabszáma - 4108

LEGO Technic 42100 - Liebherr R 9800 Exkavátor

A LEGO Liebherr R 9800 építőkészlet dupla örömet okoz, hiszen nem csak a rendkívül kifinomult modell hosszadalmas és átfogó megépítésének folyamatát élvezheted ki, hanem egyúttal az elkészült modell működését is. A Liebherr által kifejlesztett nagy hidraulikus exkavátort ugyanis irányíthatod a LEGO Technic Control+ alkalmazás segítségével. Az alkalmazás négy különböző grafikájú képernyőt kínál. Irányítsd az exkavátort előre vagy hátra, fordulj meg vele vagy mozogj bármelyik irányban, forgasd a felső részét, emeld fel majd engedd le a darukart vagy billentsd meg a vödröt. Próbáld ki az előre beállított parancsokat vagy hozd létre a saját parancsaidat. Teljesítsd a kihívásokat és a feladatokat, a képességeidért cserébe pedig jelvényekkel jutalmaz az alkalmazás. Mindezt a valóságos Liebherr modell hanghatásai kísérik.

Liebherr R 9800 Exkavátor nagyszerű részletekkel

A Liebherr R 9800 exkavátor kiemelkedik valósághű kidolgozásával és színeivel, utóbbit az általad felragasztott matricáknak köszönheti. Számos funkcióval vár rád, mint például a hidraulika, a hűtőrendszer vagy a vezetőfülke vezérlőpulttal. A kotrógépet egy 7 motoros kifinomult Smart Hub segítségével irányíthatod, amely magában foglalja a 3 XL és a 4 L motort. A Smart Hub-hoz a Bluetooth Low Energy (BLE) technológián keresztül csatlakozhatsz, beleértve az aktiváló gombot, a 6 tengelyes érzékelőt és ha 4 csatlakozó portot. Az alkalmazás támogatja a több hubos csatlakozást is. A felhasznált technológiának hála az exkavátor mozgása valósághű és pontos. A LEGO Technic Control+ alkalmazás és a kompatibilis eszközök listája letölthető a LEGO honlapjáról. Az exkavátor elemekkel működik, amelyeket a csomag nem tartalmaz.

A Liebherr R 9800 Exkavátor méretei:
39 x 65 x 27 cm
Csomag tartalma:
4108 építőkocka a LEGO Liebherr R 9800 Exkavátor megépítéséhez
Matricák
Használati utasítás


Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 12 éves kortól

Részletes információk

Ajánlott Felnőtteknek
Sorozat LEGO® Technic
Megjelenési év 2019

Tulajdonságok

Tulajdonságok Távirányító, Elektromos meghajtás
Kód:  LO42100
Termékszám:  5702016369915
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15