Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096

4,9 51 értékelés
64 890 Ft

LEGO Technic Porsche 911 RSR 42096

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. Mivel ezekből a készletekből komplex, mozgó alkatrészekkel rendelkező, előrehaladottabb modellek építhetők, elsősorban a tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongóinak ajánljuk őket. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes, minden kis részletre kiterjedő kidolgozottság. A modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében.

A LEGO Technic legfontosabb jellemzői

  • 10 éves kortól ajánlott
  • A haladó építők és a műszaki modellek kedvelői számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valós mechanizmusok és mozgási funkciók
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket
  • Kiváló minőségű kidolgozás
  • Darabszám - 1580

LEGO Technic 42096 -  Porsche 911 RSR 

A LEGO Technic Porsche 911 RSR nagyszerű építési és gyűjtői élményt nyújt. A Porsche-val való együttműködésnek köszönhetően ez a modell az igazi autó hű mása. Az éles kontúrok és a hiteles elemek igazán élvezetessé teszik a modellt. A fehér, piros és fekete kiegészítők testre szabhatók a mellékelt a Porsche  matricákkal. A LEGO Porsche 911 RSR versenyautó olyan nagyszerű, hogy az otthonod vagy az irodád dísze is lehet.

A Porsche 911 RSR hiteles kialakítású

A LEGO Technic Porsche 911 RSR első látásra elbűvöl szépségével.  Olyan lelkes autóimádók számára készült, akiket lenyűgöz a tökéletes aerodinamika, az állítható hátsó spoiler, az alaposan kidolgozott kaszni és a számos autentikus részlet. A felsorolás folytatódik a tökéletesen kialakított pilótafülkével, a versenyautó ülésekkel, a működő  kormánnyal, a kuplunggal és a funkcionális alkatrészekkel. Nyisd fel a motorháztetőt, vizsgáld meg a hathengeres motort mozgó dugattyúkkal.  A felfüggesztő rugók, a részletesen kidolgozott féknyergek és eredeti tervezésű keréktárcsák, valamint a különleges, úthoz tapadó kerekek teszik teljesé ezt a bámulatos modellt. Vállald a kihívást, és építsd meg ezt az érdekes modellt a LEGO Technic sorozatból.

Az autó méretei:
13 × 50 × 20 cm
A csomag tartalma:
1580 kocka a LEGO Porsche 911 RSR megépítéséhez
matricák
Építési útmutató


Paraméterek

Rendeltetés

Alkalmas Gyerekek
Rendeltetés Uniszex

LEGO

Ajánlott Felnőtteknek
Darabszám 1 580 db
Sorozat LEGO® Technic
Téma Járművek, Autók
Megjelenési év 2018

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 10 éves kortól

Építőkészlet és puzzle

Anyag Műanyag
Darabszám 1 580 db
Téma Közlekedési eszközök

Kisautók

Kisautó hossza 50 cm

Méretek

Hosszúság/mélység 50 cm
Szélesség 20 cm
Magasság 13 cm
Kód:  LO42096
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5702016369878
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05