Oldal frissítése

LEGO Technic 42094 lánctalpas rakodó

5 4 értékelés

LEGO Technic 42094 lánctalpas rakodó

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. Mivel ezekből a készletekből komplex, mozgó alkatrészekkel rendelkező, előrehaladottabb modellek építhetők, elsősorban a tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongóinak ajánljuk őket. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes, minden kis részletre kiterjedő kidolgozottság. A modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében.

A LEGO Technic legfontosabb jellemzői

  • 10 éves kortól ajánlott
  • A haladó építők és a műszaki modellek kedvelői számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Valós mechanizmusok és mozgási funkciók
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Fejleszti a finommotorikus készségeket
  • Kiváló minőségű kidolgozás
  • 2 az 1-ben modell
  • Darabszám - 827

    LEGO Technic 42094 - Lánctalpas rakodó

    Az erdőben kivágott fákat fel kell rakodni és elszállítani?  A LEGO lánctalpas rakodóval ez nem lesz probléma! A sárga/fekete változat realisztikus modellje az összes szükséges funkcióval rendelkezik: a kar felemelhető és leengedhető, a matkolófej felmarkolja és felemeli a fát, a fülke 360°-kal elforgatható. Továbbá egy kétfokozatú, futó csörlővel és egy robusztus hevederrel is rendelkezik, mindkettő precíziós kivitelben. A rakodót a mellékelt matricákkal díszítheted. Továbbá, a LEGO Technic 2 az 1-ben modell újjáépíthető lánctalpas teherautóvá. Éppen ezért rengeteg építési és erdészeti munkát elvégezhetsz miközben élvezed a szórakozást a munkagépekkel. 

    A lánctalpas rakodó méretei:
    17 × 35 × 15 cm
    A lánctalpas teherautó méretei:
    14 × 25 × 13 cm
    A csomag tartalma:
    827 kocka a LEGO lánctalpas rakodó építéséhez
    matricák

    Használati utasítás


    Kód:  LO42094
    Termékszám:  5702016368055
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB10