Oldal frissítése

Használd ki az ingyenes házhozszállítást! Add az ONLINEFIZETES kódot a kosárba minimum 25 000 Ft vásárlási érték felett. További információk itt

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

-22%
126 990 Ft
98 590 Ft
77 630 Ft áfa nélkül

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

LEGO Bugatti Chiron

LEGO ® Technic Bugatti Chiron


 Ékszer az építőjátékok között 

 A LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron építőjáték egyedülálló kombinációja a tekintélyes formatervezésnek és a legfejlettebb LEGO építési technológiának. Ezt a modellt a Bugatti Automobiles S.A.S.-céggel együttműködve fejlesztették ki ennek a szuperautónak a tiszteletére. Ragyogó kék aerodinamikus karosszériájával, mozgó elemeivel és a részek és a pilótafülke tökéletesen részletes kifinomultságával tűnik ki. 


LEGO věk

 A 16 év feletti építők számára 

Auto

A valódi autó hiteles modellje

LEGO like

Sok funkció és mozgó alkatrészLEGO Bugatti Chiron

 Exkluzív modell az építési élményhez 

 A LEGO Bugatti Chiron az azonos nevű  valódi gépkocsi 1: 8-as léptékű hű másolata. Az építőkészlet 3 599 darabot tartalmaz, és 14 cm magas, 56 cm hosszú és 25 cm széles. Luxus csomagolásban kapható, részét képezi egy színes gyűjtői prospektus és a részletes építési utasítás is. 

 Tökéletesen kidolgozott alkatrészek 

 Az építőjáték a 16 hengeres motor másolatát is magában foglalja, amely két forgattyús tengelynek köszönhetően teljesen mozgatható. Ez tényleg a legkifinomultabb LEGO Technic motor. Tartozik hozzá egy teljesen működőképes, 8 sebességes sebességváltó is. 

LEGO Bugatti Chiron
LEGO Bugatti Chiron

 Sok mozgó alkatrész 

 A mozgatható motoron kívül talál egy hátsó emelőszárnyat,  nyíló ajtót, felemelkedő motorházat és egy kormánykereket Bugatti emblémával. 

Összehangolt részletek 

 A modell a legapróbb részletekig ki van dolgozva, hogy a legjobban hasonlítson az eredetire. Az alacsony profilú gumiabroncsoktól és a drótvázaktól a pilótafülke kifinomult belső kialakításáig. 

LEGO Bugatti Chiron

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képhez!

 A LEGO Technic készleteket minden gép- és technológia-rajongó számára tervezték, és fejlettebb modellek kifejlesztését teszi lehetővé, összetettebb mozgó alkatrészekkel. Ezért különösen a tapasztalt építők és a műszaki modellek szerelmesei számára készültek. A LEGO Technic sorozatot a legkisebb részletek precíziós kidolgozása, és a modellek magas funkcionalitása és mobilitása jellemzi. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modelleket más, tematikusan hasonló gépekké lehet átépíteni. A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást, a finom motorikus mozgásokat és a gyermekek képzeletét, és ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. 
4,9
17 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak
Alsó korhatár 16 év

Lego

Darabszám 3 599 db
Sorozat Technic

Méret és súly

Kisautó hossza 560 mm

Kisautók

Anyag Műanyag
Kód:  LO42083
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702016116977
WEB5