Oldal frissítése
Aktuális kiszállítási idő Üzletben, megrendelésre Üzletben, raktáron Alzaboxok AlzaExpress Szállítócégek Futár, áru raktáron az üzletben Posta Csomagküldő
1–2 nap azonnal 1–2 nap 1–2 nap 1–2 nap ma 1–2 nap 1–2 nap
Az ünnepek alatt május 31-én és június 1-jén a budapesti bemutatóterem zárva tart, de mindig kényelmesen vásárolhatsz online.

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

126 190 Ft
99 360 Ft áfa nélkül

LEGO Technic 42083 Bugatti Chiron

LEGO Bugatti Chiron

LEGO ® Technic Bugatti Chiron


 Ékszer az építőjátékok között 

 A LEGO® Technic 42083 Bugatti Chiron építőjáték egyedülálló kombinációja a tekintélyes formatervezésnek és a legfejlettebb LEGO építési technológiának. Ezt a modellt a Bugatti Automobiles S.A.S.-céggel együttműködve fejlesztették ki ennek a szuperautónak a tiszteletére. Ragyogó kék aerodinamikus karosszériájával, mozgó elemeivel és a részek és a pilótafülke tökéletesen részletes kifinomultságával tűnik ki. 


LEGO věk

 A 16 év feletti építők számára 

Auto

A valódi autó hiteles modellje

LEGO like

Sok funkció és mozgó alkatrészLEGO Bugatti Chiron

 Exkluzív modell az építési élményhez 

 A LEGO Bugatti Chiron az azonos nevű  valódi gépkocsi 1: 8-as léptékű hű másolata. Az építőkészlet 3 599 darabot tartalmaz, és 14 cm magas, 56 cm hosszú és 25 cm széles. Luxus csomagolásban kapható, részét képezi egy színes gyűjtői prospektus és a részletes építési utasítás is. 

 Tökéletesen kidolgozott alkatrészek 

 Az építőjáték a 16 hengeres motor másolatát is magában foglalja, amely két forgattyús tengelynek köszönhetően teljesen mozgatható. Ez tényleg a legkifinomultabb LEGO Technic motor. Tartozik hozzá egy teljesen működőképes, 8 sebességes sebességváltó is. 

LEGO Bugatti Chiron
LEGO Bugatti Chiron

 Sok mozgó alkatrész 

 A mozgatható motoron kívül talál egy hátsó emelőszárnyat,  nyíló ajtót, felemelkedő motorházat és egy kormánykereket Bugatti emblémával. 

Összehangolt részletek 

 A modell a legapróbb részletekig ki van dolgozva, hogy a legjobban hasonlítson az eredetire. Az alacsony profilú gumiabroncsoktól és a drótvázaktól a pilótafülke kifinomult belső kialakításáig. 

LEGO Bugatti Chiron

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képhez!

 A LEGO Technic készleteket minden gép- és technológia-rajongó számára tervezték, és fejlettebb modellek kifejlesztését teszi lehetővé, összetettebb mozgó alkatrészekkel. Ezért különösen a tapasztalt építők és a műszaki modellek szerelmesei számára készültek. A LEGO Technic sorozatot a legkisebb részletek precíziós kidolgozása, és a modellek magas funkcionalitása és mobilitása jellemzi. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modelleket más, tematikusan hasonló gépekké lehet átépíteni. A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást, a finom motorikus mozgásokat és a gyermekek képzeletét, és ez az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. 
4,9
27 felhasználó értékelte
1 000+
vásárló már megvásárolta
90 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Mit kell tudnod

Rendeltetés Fiúknak
Alsó korhatár 16 év

Lego

Darabszám 3 599 db
Sorozat Technic
Téma Jármű

Kisautók

Kisautó hossza 56 cm

Téma

Téma Jármű
Kód:  LO42083
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  5702016116977
WEB5