Oldal frissítése

LEGO Technic 42079 Nagy teherbírású targonca

5 6 értékelés

LEGO Technic 42079 Nagy teherbírású targonca



A LEGO Technic 42079 Nagy teherbírású targonca építőjáték egyedülálló 2 az 1-ben járművet kínál. Lehet építeni belőle nagy teherbírású targoncát emelvénnyel és raklappal, valamint nagy teljesítményű vontató autót. A targonca hátsókerék meghajtással, mozgatható dugattyúkkal és villákkal ellátott ikerhengeres motorral rendelkezik, amelyek felemelhetők és billenthetők. Rakjon fel egy raklapot és arra egy hordót veszélyes tartalommal, és vigye el biztonságosan a rendeltetési helyre! Hajtsa és közben nézze, hogy mozognak a motor dugattyúi! A feladat befejezése után a targoncát alakítsa át vontató autóvá és élvezze tovább  a szórakozást! Mindkét jármű kidolgozott vezetőfülkével, nagy gumiabroncsokkal és figyelmeztető narancssárga jelzőfénnyel rendelkezik. A készlet részei a speciális matricák a részletek kiemelése céljából. 


Főbb jellemzők

  •  2 az 1-ben - egy LEGO építőjátékból építsen 2 különböző járművet! 
  •  Tapasztalt építők és a műszaki modellek kedvelői számára 
  •  A LEGO építőjáték fejleszti a kreativitást és serkenti a fantáziát 
  •  A finom motorika gyakorlása 
  •  9 és 16 év közötti gyermekek számára 
  •  Méretei: 
     Targonca: 18 × 12 × 33 cm (magasság / szélesség / hosszúság)
     Vontató autó: 13 × 12 × 32 cm (magasság / szélesség / hosszúság) 
  •  592 elem 

A csomag tartalma

  •  Kompatibilis modell két összeállítási  lehetőséggel a targonca vagy a vontató jármű eseteiben 
  •  Összecsukható raklap és hordó rakományokkal és figyelmeztető címkékkel 
  • Matricák a részletek kihangsúlyozásához 


 A LEGO® Technic ™ készleteket minden gép- és technológia-rajongó számára tervezték, és lehetővé teszik a fejlettebb modellek összetettebb mozgó alkatrészekkel való felépítését. Ezért különösen a tapasztalt építők és a műszaki modellek szerelmesei számára készültek . A LEGO Technic sorozatot jellemzi még a legkisebb részletek precíziós megmunkálása is, valamint  a modellek magas funkcionalitása és mobilitása. A LEGO Technic nagy előnye, hogy más, tematikusan hasonló gépekből új modelleket állít elő. A LEGO készlet a kreativitást, a finom motorikát és a gyermekek képzeletét fejleszti, és az egyik legnépszerűbb gyermekjáték. 



Kód:  LO42079
Termékszám:  5702016116946
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15