Oldal frissítése

LEGO Technic 42078 Mack Anthem

4,9 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42078 Mack Anthem

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. Mivel ezekből a készletekből komplex, mozgó alkatrészekkel rendelkező, előrehaladottabb modellek építhetők, elsősorban a tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongóinak ajánljuk őket. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes kidolgozottság minden kis részletre odafigyelve, emellett a modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében. 

A LEGO Technic 42078 legfontosabb jellemzői

  • 11–16 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A haladó építők és a műszaki modellek kedvelői számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Fogaskerekek, szelepek és csapszegek
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A Mack kamion építőkészlet 2595 építőelemet tartalmaz

LEGO Technic - Mack kamion

Ez a hihetetlenül valósághű Mack kamion replika már az első pillantásra izgalomba hozza a modell minden rajongóját. A Mack Trucks Inc.-vel együttműködésben fejlesztették ki, így rengeteg valósághű műszaki részlettel és funkcióval rendelkezik. A vezetőfülke ajtaja nyitható, az ajtó kinyitása után részletesen kidolgozott műszerfal tárul elénk kormánykerékkel, napelemzőkkel, és olyan extra elemekkel, mint például állítható ülések, vagy ágy a megfáradt sofőr számára. A mozgó dugattyús, hathengeres motor és a forgó hűtőventillátor tovább növelik a modell valósághűségét. A kamion mindig készen áll a munkára – csak kormányozd a megfelelő állásba, engedd le a tartólábakat, nyújtsd ki és rögzítsd a kitámasztó lábakat, majd a szinkronizált emelővel emeld fel a konténert a levehető pótkocsira. Ha mindezen fantasztikus funkciók ellenére is ráunsz a kamionra, akkor újjáépítheted az ikonikus Mack LR kukásautóvá, amely szintén rengeteg valósághű részlettel és funkcióval rendelkezik.  

Kód:  LO42078
Termékszám:  5702016116939
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15