Oldal frissítése

LEGO Technic 42075 Mentőjármű

4,9 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Technic 42075 Mentőjármű

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. Mivel ezekből a készletekből komplex, mozgó alkatrészekkel rendelkező, előrehaladottabb modellek építhetők, elsősorban a tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongóinak ajánljuk őket. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes kidolgozottság minden kis részletre odafigyelve, emellett a modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében. 

A LEGO Technic 42075 legfontosabb jellemzői

  • 9–16 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A haladó építők és a műszaki modellek kedvelői számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Fogaskerekek, szelepek és csapszegek
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • A Mentőjármű építőkészlet 513 építőelemet tartalmaz

LEGO Technic - Mentőjármű

Ez a fantasztikus tűzoltóautó-másolat már első pillantásra biztosan izgalomba hoz. A piros-fekete-fehér színösszeállítású modell működő kormányzással és felfüggesztéssel, valamint széles fekete keréktárcsákkal ellátott rücskös gumiabroncsokkal rendelkezik. Nem maradhattak el természetesen a kék vészvillogók és a tetőre szerelt spotlámpák sem. Az ajtó nyitható, a szerszámtároló rekesz pedig a világító oszlop felemelésével férhető hozzá. A csörlő szintén működőképes, így semmi problémát nem jelent majd egy elakadt jármű kiszabadítása. A mentőjárművet a készletben található matricákkal még tovább díszítheted. Amikor úgy érzed, hogy készen állsz egy újabb építési feladatra, alakítsd át fantasztikus Tűzoltó versenyautóvá!

A készlet tartalma:
- tűzoltóautó modell, amely átalakítható Tűzoltó versenyautóvá is
- működő kormányzás és felfüggesztés
- működő csörlő
- világító oszlop
- a vezetőfülke ajtaja nyitható
- szerszámtároló rekesz
- széles fekete keréktárcsákkal ellátott rücskös gumiabroncsok
- kék vészvillogók
- tetőre szerelt spotlámpák
- matricák a díszítéshez

Kód:  LO42075
Termékszám:  5702016116892
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05