Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

LEGO Technic 42072 - Ütköztethető versenyjármű I.

4,9 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Technic 42072 - Ütköztethető versenyjármű I.

A LEGO Technic készleteket a gépek és technológia szerelmesei számára tervezték. Mivel ezekből a készletekből komplex, mozgó alkatrészekkel rendelkező, előrehaladottabb modellek építhetők, elsősorban a tapasztalt építők és a műszaki modellek rajongóinak ajánljuk őket. A LEGO Technic sorozat jellemzője a részletes kidolgozottság minden kis részletre odafigyelve, emellett a modellek funkcionalitás és mobilitás terén is remekül teljesítenek. A LEGO Technic nagy előnye, hogy az egyes modellek újjáépíthetők más funkciójú hasonló gépekké. A LEGO fejleszti a kreativitást, a finommotorikus készségeket és a képzelőerőt, emellett az egyik legnépszerűbb játék a gyerekek körében. 

A LEGO Technic 42072 legfontosabb jellemzői

  • 7–14 év közötti gyermekek számára ajánlott
  • A haladó építők és a műszaki modellek kedvelői számára
  • A mozgó gépek és modellek világa
  • Fogaskerekek, szelepek és csapszegek
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Gyakoroltatja a finommotorikus készségeket
  • Az Ütköztethető versenyjármű I. készlet 135 építőelemet tartalmaz

LEGO Technic – Ütköztethető versenyjármű I.

Ez a lenyűgöző hátrahúzós versenyautó már az első pillantásra biztosan elbűvöl majd limezöld, piros és szürke színösszeállításával, masszív első ütközőjével, nagy hátsó spoilerével, széles fekete keréktárcsáival és kis profilmélységű gumijaival. Az erőteljes hátrahúzós motor valódi meglepetéseket tartogat – csak aktiváld, és nézd, ahogy a járgány nagy sebességgel kilő! A vagány versenymatricákkal még sportosabbá teheted az autó megjelenését. A megnövelt játéklehetőség érdekében a modellt kombinálhatod a 42073 Ütköztethető versenyjármű II hátrahúzós modellel, így még klasszabb piros-zöld versenyautót hozhatsz létre két kiugró motorral.

A készlet tartalma:
- zöld színű Ütköztethető versenyautó I. modell, amely kombinálható a piros színű 42073 Ütköztethető versenyautó II. modellel egy piros-zöld versenyautó megépítéséhez
- erőteljes hátrahúzós motor
- masszív első ütköző
- nagy hátsó spoiler
- széles fekete keréktárcsák kis profilmélységű gumikkal
- kiugró funkcióval ellátott motor
- versenymatricák a díszítéshez

Kód:  LO42072
Termékszám:  5702016093254
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20