Oldal frissítése

LEGO tároló doboz - multipack 4 db

4,0 3 értékelés
22 190 Ft

LEGO tároló doboz - multipack 4 db

A kényelmes és színes doboz elegáns mód arra, hogy a gyermeked kedvenc LEGO készletét tárold. Amikor a gyermek befejezi az építést, egyszerűen csak bontsd le és helyezd a készlet darabjait a dobozba így megelőzve az kockák eltűnését a padlón vagy az asztal mögött, megbizonyosodhatsz róla, hogy egy darab sem veszett el. A műanyag dobozok nem foglalnak sok helyet, akár egymásra is rakhatóak. A csomag tartalma 4 darab doboz. Az ajánlott életkor 3 év.
A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009.06.18./48/EK, a játékok biztonságáról szóló rendeletének és a cseh szabályozásoknak. Természetesen megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Paraméterek

Tudni érdemes

Ajánlott Fiúknak és lányoknak
Alsó korhatár 3 éves kortól

Anyag

Szín Fehér, Piros, Kék, Sárga
Anyag Polipropilén

Típus

Fedél Fedeles
Kerekek Nem
Típus Gyerek

Méret & súly

Szélesség 25 cm
Magasság 33 cm
Mélység 25 cm
Tömeg 2 014 g
Kód:  HRAa4688
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5711938024871

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15