Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76124 Hadigép Romboló

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Super Heroes 76124 Hadigép Romboló

Fedezd fel a hősök világát a LEGO Super Heroes sorozat készleteivel! A Pókember, Vasember, Superman, Batman, Hulk figurával és más szuperhősökkel valamint egyéb készletekkel a kis szuperhősök megalkothatják a saját képregényüket, és beleélhetik magukat a kedvenc karakterük szerepébe.  A Super Heroes Hadigép Romboló 7 éves kortól ajánlott, és segít a kreativitás, a fantázia és a képzelőerő fejlesztésében.

A LEGO Super Heroes főbb jellemzői

  • 7 éves kortól ajánlott
  • A szuperhősök csodálatos világa
  • Lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy saját képregényeket készítsenek
  • A LEGO Super Heroes készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Hozzájárul a finommotorikus készségek fejlesztéséhez
  • 362 darabot tartalmaz

LEGO Super Heroes: Hadigép Romboló

A Hangya megmentésre vár. A Hadigép segítségével legyőzheted az összes Outridert. Ez a nagyszerű mozgó LEGO robot egy minifigurának kialakított pilótafülkével, rakétavetővel, 6-korongos gyorskilövővel, 2 levehető korongvető ágyúval, 2 rakétával, markoló kezekkel és egy nyitható tároló rekesszelrendelkezik. Megismételheted a jeleneteket a Marvel Bosszúállók filmből a minifigurákkal: Hangyával, Hadigéppel és 2 Outriderrel. A ágyúkat Hadigép kezébe rakhatod.

A robot méretei:
17 x 6 x 14 cm
A csomag tartalma:
Hangya minifigura
Hadigép minifigura
2 Outrider minifigura
Robot minifigurának kialakított pilótafülkével, gyorskilövővel, levehető korongvető ágyúval, rakétákkal, markoló kezekkel és tárolórekesszel.


Kód:  LO76124
Termékszám:  5702016369069
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15