Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76034 The Batboat Harbor Pursuit

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76034 The Batboat Harbor Pursuit

Élvezze egy izgalmas hajsza, melynek főhőse a legendás tisztiszolga miatt kit kiadás LEGO Super Heroes! Superhero ezúttal eltalálja a Deathstrokea aki ellopta a gyémánt a bank, és elmenekült velük, felfegyverkezve hajóján. tisztiszolga és vörösbegy van egy fényűzően felszerelt batboy, amely felhasználja radar torony. Deathstrokea előzni, aktiválja elválasztó funkció, amely akkor engedje légpárnás szuperhősök és szerezzen értékes zsákmány vissza. 

LEGO Super Heroes jöttek létre a motívumok a híres képregény hősök. Átélni izgalmas kalandok a kedvenc karakter. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

Minifiguránk a készlet

  • tisztiszolga
  • vörösbegy
  • Deathstroke
 LEGO Super Heroes 76034 Honička v přístavu s tisztiszolgaovým člunem

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

Kód:  LO1063
Termékszám:  5702015353953
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20