Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76032 The Avengers Quinjet City Chase

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76032 The Avengers Quinjet City Chase

Tudna segíteni elkapni rosszindulatú Avengerům Ultron a város utcáin? Ülj hősök Quinjetu és nyitott tüzet a hordozórakéták. Amerika Kapitány fedezi az esemény az ő gyors motorkerékpárt. A megfelelő pillanatban ugrik a jet egyenesen a teherautó Ultron és nézni a repülő egymástól, és felfedi az értékes rakományt. A készlet tartalmaz öt minifigurát fegyverekkel és különböző kiegészítők. 


LEGO Super Heroes 76032

LEGO Super Heroes

Stavebnice LEGO Super Heroes byly vytvořeny na motivy slavných komiksových hrdinů.Átélni izgalmas kalandok a kedvenc karakter, és élvezze harcok gazemberek és hősök. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

Minifiguránk a készlet

  • látomás
  • Captain America
  • fekete özvegy
  • Iron Man
  • Ultron
LEGO Super Heroes 76032

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO993
Termékszám:  5702015354028
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05