Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76031 The Hulk Buster Smash

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76031 The Hulk Buster Smash

Scarlet Witch segítségével sötét varázslat letartóztatták Hulk. Super Heroes lesz a felszabadulás szüksége van a segítségedre! Ülj Iron Man egy robot a páncél, és indítsa el a mentőakció. Az út bonyolult lesz az Ultron, de könnyen meghódítani segítségével erőteljes robotkarok Hulkbusteru. Ezután rögzítse a Vasember Superskákač, egy hatalmas ugrás eltávolítás Scarlet és felszabadítja az erős barátja a fogságból. 


LEGO Super Heroes 76031

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Super Heroes

Stavebnice LEGO Super Heroes byly vytvořeny na motivy slavných komiksových hrdinů.Átélni izgalmas kalandok a kedvenc karakter, és élvezze harcok gazemberek és hősök. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

Minifiguránk a készlet

  • hajó váza
  • Iron Man
  • Ultron
  • Scarlet Witch
LEGO Super Heroes 76031

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!



Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Paraméterek

Játék kategória

Játék kategória Épitők
Kód:  LO994
Termékszám:  5702015354011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10