Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76027 Black Manta Deep Sea Strike

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76027 Black Manta Deep Sea Strike

Super Heroes szüksége van a segítségedre, különleges mentőakció! Fekete Manta lopott Aquamanův szigonnyal és búvárok készített Robin. Most fut a tengeralattjáró és a Robin tartja a romos templom a tenger alatt. Povolej tisztiszolgaa a jeho Batponorku a zachraňte svého přítele i trojzubec Aquamana. Kezdje Batponorky tüzelési rakéták, rázza robožraloka és bátran Dodge megtorló támadásokat. Akkor szabadítsa ugró Aquaman, amely eltávolítja a fekete Manta és Robin összefognak megszabadítjuk a lánc.
 

 LEGO Super Heroes 76027

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

LEGO Super Heroes

Stavebnice LEGO Super Heroes byly vytvořeny na motivy slavných komiksových hrdinů.Átélni izgalmas kalandok a kedvenc karakter, és élvezze harcok gazemberek és hősök. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

Minifiguránk a készlet

  • tisztiszolga
  • Aquaman
  • búvár Robin
  • fekete manta
 LEGO Super Heroes 76027

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!


Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

Kód:  LO989
Termékszám:  5702015353922
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05