Oldal frissítése

LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

LEGO Super Heroes 76026 Grodd gorilla elveszti a fejét

Az éhes Grodd gorilla jár-kel ennivaló után kutatva Gotham városában és ha a hősök nem állítják le azonnal, az egész várost feldúlja. A gorilla megragadta a banánszállítót és a vezető veszélyben van. A rosszfiúk rögtön kihasználják a zűrzavart, hogy a saját malmukra hajtsák a vizet. Segítesz kedvenc hőseidnek megmenteni a helyzetet? Bízd rá Batmanre a sofőr megmentését, lődd ki a gorillafogó hálót, verd vissza Cold kapitány támadását és szervezz egy együttes támadást Wonder Woman repülőjét is segítségül híva. Végül ültesd be Batmant a Bet-Mech-be és fékezd meg Grodd tombolását egyszer és mindenkorra!


 LEGO Super Heroes 76026
 

LEGO Super Heroes

A LEGO Super Heroes készleteket a híres képregényhősök világa alapján alkották meg. Élj át izgalmas kalandokat a kedvenc szereplőiddel és kövesd nyomon a harcot a szuper gonosztevők és a szuperhősök között. A LEGO készletek lekötik a gyerekeket, fejlesztik a kreativitást, a finommotoros készségeket és a képzeletet, méltán tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok közé.

A készletben található minifigurák

  • Flash
  • Wonder Woman
  • Batman
  • Cold kapitány
  • Grodd gorilla
Doporučený věk
 


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK irányelvének, amelyet 2009. június 18-án fogadtak el a játékok biztonságáról. Természetesen CE megfelelőségi jelöléssel is rendelkezik.

Kód:  LO988
Termékszám:  5702015353915
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10