LEGO Star Wars

A LEGO® Star Wars™ elvarázsolja a fiatal és idősebb építészeket

A LEGO® Star Wars™ építőkészletek négyéves kortól ajánlottak, de felnőtteknek is ideálisak. Az egyszerűbb készletek nagyszerű bevezetést jelentenek a LEGO® világába, egy ikonikus bolygókkal, hősökkel és gonosztevőkkel teli galaxisba, míg az Ultimate Collector sorozat autentikus készletei és modelljei a tapasztaltabb építők és gyűjtők örömére szolgálnak.

A LEGO® Star Wars™ kínálata igazán széleskörű

A kifinomult LEGO® Star Wars™ készletek mindenféle modellt kínálnak. Szeretnéd Darth Vader sisakjának, egy hadihajónak, egy speedernek, egy X-wing™ vadászgépnek, egy AT-AT™ transzporternek vagy akár Han Solo felejthetetlen Millennium Falcon™-jának látványos modelljét megépíteni? A LEGO® Star Wars™ készletekben mindenki megtalálja a kedvére valót.

LEGO Star Wars
LEGO Star Wars

A képzeletnek ebben a sorozatban nincsenek határai

Az egyedi játékkészletek nemcsak azt teszik lehetővé, hogy újra belemerülj az ismerős kalandokba, hanem azt is, hogy teljesen új történeteket és pillanatokat hozz létre, amelyeket a képzeleted ihletett. Jediképzés, fénykardpárbajok, a Halálcsillag elleni támadás - hogyan alakul a galaxis és ki lesz a történeted hőse vagy gonosztevője?

LEGO Star Wars

Nincs hiány karakterekből

A LEGO® Star Wars™ készlet az összes olyan karaktert egyesíti, amelyet ismersz és szeretsz. Han Solo, Luke Skywalker, rohamosztagosok és ikonikus droidok várnak rád.

LEGO Star Wars

A kiállításod soha nem nézett ki jobban

Emeld a kirakatodat egy teljesen új szintre a hajók, járművek, gépek és hősök kidolgozott készleteivel.

LEGO Star Wars

Ne félj a nehézségektől

A LEGO® Star Wars™ sorozat határozottan nem csak a haladó építők számára készült. Különböző készleteket találsz, amelyek már mindössze néhány tucat darabszámtól kezdődnek.

LEGO® Star Wars™ készlet – egy szórakozással teli galaxis

Csakis a gyerekeken és a képzeletükön múlik, hogy milyen galaxist hoznak létre. Luke Skywalker, Obi-Wan Kenobi, Chewbacca vagy R2-D2 figurák segítségével megismerhetik az Erő világos oldalát. De a Star Wars LEGO-val csatlakozhatnak az Erő sötét oldalához is, ahol Darth Vader, Kylo Ren vagy egy rohamosztagos kíséri majd őket. Hogyan alakul gyermeked számára ez a kaland? Éld át velük újra a legendás Csillagok háborúja történetet!

Star Wars™ LEGO® ár
Az árak tekintetében a LEGO® Star Wars™ kimagaslóan bőséges kínálattal rendelkezik. Egy 70-80 darabos űrsiklót megvásárolhatsz már alig több, mint 3000 forintért, azonban a legendás, 7541 darabos Millennium Falcon ára meghaladhatja a 200 ezer forintos árat is. A két véglet között kínálatunkban több, mint 50 féle LEGO® Star Wars™ figurát és készletet találsz.


LEGO® Star Wars™ Birodalmi Csillagromboló

Építsd meg a létező legerősebb Birodalmi Csillagrombolót, a Devastator-t, mely gyűjteményed ékes darabja lehet. A több mint 110 cm hosszú és 66 cm széles modell a valaha volt legnagyobb LEGO szettek egyike. A 4784 darabból álló készlet megépítése igazi kihívást jelent, de garantáltan örök élmény marad. A LEGO® Star Wars™ csillagrombolóhoz jár 2 minifigura is - egy birodalmi tiszt és egy birodalmi legénységi tag.


LEGO® Star Wars™ újdonságai közé tartoznak a megépíthető sisakok, mint például a Boba Fett sisak, a Birodalmi rohamosztagos sisak és a TIE vadászpilóta sisak. Ezek a Star Wars LEGO készletek jellemzően 600-700 darabból állnak. Megépítésük fejleszti a kreativitást, a képzelőerőt és a finommotoros készségeket, de nagyszerű élményt nyújtanak gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.