Oldal frissítése

LEGO Csillagok háborúja tároló doboz - Darth Vader

3,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Csillagok háborúja tároló doboz - Darth Vader

Ön is a legendás Star Wars-saga lelkes rajongóinak táborát erősíti? Ebben az esetben nem hiányozhat gyűjteményéből ez az eredeti kiegészítő, a Sötét Oldal egyik fő képviselője - a félelmetes Darth Vader - motívumával, annak maszkjával és minden más hozzá tartozó elemmel együtt. Most egy praktikus kiegészítő formájában érkezik Önhöz, amely nemcsak gyerekszobákba illik. A tároló dobozban szinte bármi elraktározható, de használható dekorációként is, ahol csak szeretné.

A játék megfelel a játékok biztonságáról szóló 2009. június 18-i 2009/48 /EK európai parlamenti és tanácsi irányelvnek, és minden jogi követelménynek a magyar jogszabály értelmében. A játék CE megfelelőségi nyilatkozattal is rendelkezik.

 
Kód:  HRAa7304
Termékszám:  5711938026868

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15