Oldal frissítése

LEGO Star Wars 75245 LEGO Star Wars Adventi naptár

4,6 14 értékelés
Kiegészítők a termékhez

LEGO Star Wars 75245 LEGO Star Wars Adventi naptár

A LEGO Star Wars igazán remek szórakozást jelent a halhatatlan történetsorozat legkisebb és idősebb rajongói számára egyaránt. A játék azonnal elrepít a Csillagok háborúja világába, ahol fénykardokkal küzdhetsz meg az erő Sötét oldala ellen. Vagy szeretnéd inkább létrehozni saját, eredeti és teljesen új történetedet? Ez az akciódús és kalandokkal teli készlet hosszú órákra lefoglal idősebb gyermekeiddel együtt. A LEGO készlete a játék során fejleszti a kreativitást és fantáziát. Más modellekhez képest igazán strapabíró, színtartós és kiváló méretpontosságú, utóbbi a darabok egyszerű összeállítását és szétszedését eredményezi. Ez a játék valóban generációkon áttart, és megőrzi eredeti állapotát!

A LEGO Star Wars Adventi naptár főbb jellemzői

  • 6 éves kortól ajánlott a gyermekek számára
  • Új kalandok és új Star Wars harcosok
  • Robusztus és tartós design az igazán akciódús játékhoz
  • Részletes kidolgozás a tökéletes, eredeti film szerinti megjelenésért
  • A LEGO készlet fejleszti a kreativitást és a fantáziát
  • Finom motoros készségek fejlesztése
  • A gyermek játszhat egyedül vagy akár az egész családdal együtt
  • Az Adventi naptár építőkészlet 280 darabot tartalmaz

LEGO Star Wars 75245 - Adventi naptár

Gyermeked már nagyon várja a szentestét, azonban túl hosszúnak találja az advent időszakát? Ez esetben örömmel fogadja majd az adventi naptár kinyitását minden reggel. Azonban ez nem egy hagyományos adventi naptár - a LEGO adventi naptár különféle karaktereket, járműveket, hajókat, fegyvereket vagy más Csillagok háborúja gyűjtői játékokat tartalmaz, ezek közül néhány speciális karácsonyi változatban érkezik. Szenteste, miután az összes Csillagok háborúja ablakocskát kinyitották, a gyerekek elővehetik a színes Ahch-To jelenetet ábrázoló játékszőnyeget, hogy eljátsszák az izgalmas Csillagok háborúja történeteket. A LEGO Star Wars Adventi naptár készletével az advent időszaka meglepően kellemesen telik.

Csomag tartalma:
13 gyűjtői ajándék: Első rendi csillagromboló, Kylo Ren űrsiklója, Stormtrooper lőfegyvere, Poe X-Wing vadászgépe,  lázadó katonaszállító, Ahch-To-sziget, quadjumper, Halálcsillag ágyú, Alliance páncélos droid, MTT, vészkijárat modul, Hoth bolygó ágyúja és felhőjáró
Első rendi katona, Chewbacca, Luke Skywalker és Ahch-To sziget egyenruhája, Halálcsillag tüzér, lázadó katona, felhőjáró pilóta, egér droid, csata droid és Mynock
Karácsonyi porg és gyalogos droid figura
2 gyorstüzelő pisztoly és 3 gyorstüzelő
Összecsukható játszószőnyeg


Paraméterek

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem

Tudni érdemes

Alsó korhatár 6 éves kortól

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni Nem
Kód:  LO75245
Termékszám:  5702016369847
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20